מידע חסר בפורומים של תפוז

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים מידע חסר בפורומים של תפוז

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    שלום
    ברשותי מחשב נייד של DELL מסדרת Inspiron 6400 ועליו רץ Vista 32 עם כל העדכונים נכון להיום. עד לא מזמן, תוכנת Internet explorer עבדה באופן תקין לחלוטין. לפני כיומיים, הורדתי את האנטיוירוס של קספרסקי מהמחשב (כיוון שהוא הודיע שהרשיון שלו פג תוקף והוא נתן המון התרעות בנושא) והתקנתי במקומו את האנטיוירוס AVG שהינו חינם. אני לא יודע אם הפעולה הזו אכן קשורה לבעיה או שהיא סתם הגיע באותו זמן. זו הפעולה היחידה, עד כמה שידוע לי, שנעשתה במחשב (פרט למשחקים שונים, גלישה באתרים בטוחים ומשחקי אינטרנט של הילדים).
    הבעיה הינה: במהלך כניסה לאתרי הפורומים של תפוז, עולה מסך חלקי בלבד על המחשב. מופיע הפס הסגול, של שם הפורום, מופיעים האיקונים של "הוספת הודעה" וכדומה, ומיד לאחר מכן מופיע המקרא, שאמור להיות בסוף הדף. כל המלל שאמור להיות (כל מה שאנשים כותבים ומגיבים) לא נמצא כלל. לא עזר כל מה שעשיתי, הטקסט לא מופיע. ניסיתי במספר פורומים של תפוז ובכולם אותה תופעה. קיים אצלי עוד מחשב נייח, המריץ את אותו Vista והוא מחובר לראוטר עם כבל קוי, ובו אותם עדכונים וגם בו התקנתי באותו זמן את האנטיוירוס AVG, ושם אין בעיה כזו כלל. אני באותו זמן יכול לראות את כל המידע הכתוב בפורום של תפוז.
    ניסיתי להסיר את האנטיוירוס, וזה לא עזר (התקנתי אותו חזרה). עברתי על כל ההגדרות של ה Internet explorer והשוואתי אותו למחשב השני (הנייח) וההגדרות נמצאו זהות.
    בעיה קטנה נוספת, שכנראה כשורה לזה, כשאני מנסה לפתוח מסר (בתפוז) שנשלח אלי (נושא המסר, מי שלך אותו ותאריך אני רואה) הוא לא נפתח כלל.
    כשאני גולש לשאר האתרים באינטרנט, אני לא נתקל בבעיה כלל. כל שאר האתרים מוצגים בצורה רגילה ותקינה.

למשהו יש רעיון מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה ?
    תודה רבה וחג פורים שמח !

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.