המחשב קופא פתאום

מוצגות 15 תגובות – 1 עד 15 (מתוך 17 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אדיר
    חבר

בעיה מטרידה כבר משהו כמו שבועים ישלי מחשב פנטיום 4

2.4  512 ddr  לוח intel בקיצר מחשב חמוד  בקיצור המחשב בזמן האחרון התחיל לקפוא לי פתאום וחייב לעשות ריסטרט  על מנת לעבוד איתו שוב צריך לציין  כמה דברים קודם כל שאין לו זמן משוער לקיפאון זה אומר שזה יכול להיות פעם אחת ביום ויכול להיות פעם אחת ביומיים שלוש  עכשיו צריך לציין גם שהמחשב יחסית חדש  מאווררים עובדים האנטי וירוס לא מראה משהו מיוחד  ביצעתי ניקיון של כל המחשב מבפנים חיזקתי זיכרון וכל מה שאפשר

צריך לציין ליפני איזה איזה חודש נגעתי בזיכרון הוירטואלי שם ושינתי שם לפי איזה מדריך בכל אופן על מנת לראות שאולי זה מזה אז עשיתי שם אפשרות שהמערכת תקבע את הגודל המתאים אך עדיים יש בעיה  של קיפאוון רציתי בבקשה לדעת מה אפשר לעשותב נידון תודה וויום טוב

אריאל
    חבר

מחשב קופא (Freeze)
    • ספק גוסס, עומד למות. לנסות עם ספק אחר. (נפוץ מאוד שהמאוורר מאחורי הספק לא עובד, מה שמחמם את הספק וגורם לריסט לאחר כמה דקות).
    • סקטורים פגומים בדיסק הקשיח. לבדוק הרדיסק.
    • זכרונות פגומים. לבדוק זכרונות.

אדיר
    חבר

אוקי לגבי הספק הוא עובד מצוין  כמו שציינתי המחשב  חדש ברמת העיקרון המאוור שלו  עובד

לגבי סקטורים פגומים עשיתי לו בדיקה  של HDDlifePro והוא מראה שהכל תקין  וחוץ  מזה עשיתי גם איחיוי והכל היה בסדר  וזרם ללא שום בעיות

עכשיו השאלה הגדולה אני גם חושב שזה זיכרון הענייןש אני עד היום לא מכיר שום תוכנה שנותנצ אינדיקציה  נכוונה ומובנת  לגבי מצב הזכרונות זאת אומרת  אני  מכיר כמה תוכנות  אני מכיר את הramtest אבל היא רצה לילה שלם במחשב בלי להפסיק ולא ריאתי איזהמשהו  שיכול להסביר את המצב של הזיכרון, יש  לי גם את התוכנה של מיקרוסופט ram diagnisic משהו כזה אבל צריך ליצור תקליטון ומאיפה יש לי עכשיו תקליטון 3 וחצי לעשות  את זה  יש לך איזה אפשרות אחרת אני ממש יודה לך  ערב טוב שהיה

אריאל
    חבר

תבדוק טמפרטורות.. ותגיד לי מה הטמפרטורה של כל רכיב

אריאל הלפרט
    מנהל בפורום

יש לשים לב שזה שהספק עובד לא בהכרח זה סימן שהוא תקין ומוציא את הוולטים

הנכונים לחומרה בין אם זה 12V ללוח אם ובין 5V לכוננים ,המלצה שלי לבדוק את תקינותו

עי גורם מקצועי

אדיר
    חבר

אחי  אתה יכול להביא לי איזה תוכנה טובה לבדיקת טמפרטורה

?

אריאל
    חבר

ספיד פאן

אדיר
    חבר

בבקשה אחי  תמונת מצב ואם יש איזה בעיה אז תנסה להסביר לי  איפה רואים את זה בתוכנה 

אריאל
    חבר

מתי ניקית תמחשב מאבק לאחרונה??

אדיר
    חבר

ליפני איזה שבועיים פלוס ספריי  מגעים  למה

אדיר
    חבר

שמע אולי תן לי תוכנה של בדיקת זכרונות זה ניראה לי הבעיה  

אריאל
    חבר

המחשב שלך עדין חם.. הטמפרטורות שם ממש לא סטנדרתיות

אדיר
    חבר

לאיזה טמפרטורות הם צריכים להגיע?

אריאל
    חבר

הם צריכם להיות בסביבות ה 30+

וגם מס סיבובי המאורר שלך מאוד נמוך

אדיר
    חבר

אני יגיד לך את האמת בעיקרון במחשב היה רק מאווור על המעבד וזהו אבל עכיו בגלל שהוספתי עוד דיסק קשיח וכרטיס קול אז הוספתי עוד  מאוורר על המארז   ובכל מצב    חם כמו שאתה אומר  יש אפשרות לעלות את הסל"ד  באפשרות שם או שזה חרטא או שבעצם מה אתה מציע לעשות

מוצגות 15 תגובות – 1 עד 15 (מתוך 17 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.