פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › מידע נחוץ ברכישת מחשב This topic has 3 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 7 months by alex. מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) מאת תגובות 13 בספטמבר 2008 בשעה 10:38 #9202 משתמשחבר ברצוני לרכוש מחשב חדש ואשמח אם תענו לי על מספר שאלות 1. במחשבים יש גם זיכרון וגם דיסק קשיח. מה ההבדל ביניהם ולמה כל אחד מהם משמש? 2. מה הם מעבד, לוח אם ומעבד גרפי? 3. אני רוצה לרכוש מחשב שמסוגל להפעיל משחקים באיכות גבוהה. למה חשוב לשים לב? 4. מה עדיף לדעתכם אינטל או אייאמדי? 15 בספטמבר 2008 בשעה 18:03 #9265 תצלךלךחבר למה לא עונים…? Wacko 15 בספטמבר 2008 בשעה 18:06 #9266 תצלךלךחבר ניסיתי לשים אחד מהסמיילים ובטעות יצאה המילה WACKO חחחח… אני יודע שלא נהוג להקפיץ נושאים אבל לא קיבלתי תשובות וההודעה שלי כבר עברה לדף השני אז רציתי שישימו לב… אני מקווה שאני לא עובר על החוקים של הפורום. =] 16 בספטמבר 2008 בשעה 13:35 #9304 alexחבר יש זכרון פנימי שזה RAM ויש זכרון קשיח שזה HARD DISK .הראשון הוא בעצם זכרון שמפעיל את "מהירות המחשבה" והתפעול של המחשב ככל שיש לך יותר…הבנת אותי השני הוא זכרון האחסון,שוב אותו הדבר אם יש לך יותר מקום אז יותר דברים תוכל לשים על המחשב! בקשר לשאלה השניה שלך..המעבד הוא דבר חשוב כי, אם אתה עושה חיבור נכון בין מעבד לזכרון הRAM, השילוב הזה יתן לך יתרון טוב,שבמקרים מסויימים לא תצטרך להוסיף RAM אלא השילוב בין המעבד לRAM יעשה את העבודה..(ובקטע הזה צריך להתייעץ עם המוכר כי החומרה מתחלפת כל חודש,ויש דברים חדשים וחברות שונות,זולות פחות או יותר)!מעבד גרפי: דרוש בעצם לתצוגה הגרפית,אך שאתה רואה את הדברים על המחשב ובעצם פה נכנס הקטע של המשחקים.משחקים כבדים של היום כמו למשל CRYSIS אז אתה צריך מעבד חזק(למשל GF 8600)ומעלה. שאלה רביעית: אי אפשר באמת להגיד מה יותר טוב אחד או שתיים כי כל אחד מהם טובה בדברים שלה, אבל מבחינה של משחקים ניראה לי שAMD היא המנצחת בינהם! מקווה שעזרתי מאת תגובות מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר