פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › לא מצליחה לבצע UPDATE ל-AVG 0.8
- This topic has 12 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 8 months by
לינדה.
-
מאתתגובות
-
22 בספטמבר 2008 בשעה 13:05 #9491
לינדה
חבריש לי אנטי וירוס AVG ם.8 לא מצליחה לבצע עדכון של אפדייט , יש לי במקביל גם AD AWARE 2008 האם יש התנגשות ביניהם או שאין קשר. בנוסף מחקתי האנטי וירוס ועדכנתי מחדש ושוב הבעיה קיימת.מה ניתן לעשו?-זו בעיה אחת במחשב אחד שבו אין לי מייל, והמחשב השני ששם יש לי ראוטייר יש בעיית מסך כחול.על זה אשאל בנפרד.לכן המחשב עם המסך הכחול הוא עם המייל שלי, ובמחשב בו אני משתמשת כרגע אין לי מייל לכן אנא ענו לי דרך הפורום.
תודה
22 בספטמבר 2008 בשעה 16:26 #9494mordechai
חברשלום
אין שום היתנגדות בין שתי התוכנות
באיזה מצב אי אפשר?
האם אי אפשר ללחוץ עליו?
או שבאמצע ההורד הוא ניתקע?
22 בספטמבר 2008 בשעה 16:48 #9496לינדה
חברהוא לא נתקע כל האנטי וירוס ירד ויש לי אותו ברגע שאני לוחצת UPDATE NOW עולה הלוח של אפדייט נאו ומרגע זה הוא תקוע בCHEKING UPDATE NOEW ןלא מתעדכן כלום. מסומן וי ירוק על שלושה דברים ועל האנטי וירוס מסומן סימן קריאה אדום
22 בספטמבר 2008 בשעה 16:54 #9497לינדה
חברמופיע בדף שנפתח-ANTI SPYWARE DATABASERS OUTDATED
ן- ANTI VURUS DATABASERS OUTDATED
אני לוחצת על עדכון UPDATE NOW והוא רק כותב שבודק מה העדכונים הנחוצים ולא קורה כלום כך כל היום. בסרגל התחתון של שולחן הע' היכן שיש התחל יש על האייקון של ה AVG סימן קריאה אדום שמראה שאני לא מוגנת.
22 בספטמבר 2008 בשעה 18:54 #9502oded
חברתסירי את תוכנת האנטיוירוס הזאת מהוספה הסרה בלוח הבקרה ,
לאחרונה עושה בעיות חוץ מזה שהיא מאד כבדה .
אתחלי את המחשב , ותתקיני את תוכנת האנטיוירוס AVAST החינמית והיעילה .
לאחר ההתקנה אתחלי את המחשב ולפני עלייתו תפעל התוכנה ותסרוק את המחשב,
אין צורך לעשות כלום בהמשך והמחשב מוגן כל הזמן.
http://www.pcworld.com/downloads/file/fid,64535/description. html
22 בספטמבר 2008 בשעה 20:11 #9506לינדה
חברבאתר ששלחת לי יש כמה אפשרויות של הורדה איזה לבחור שלא אוריד משהו לא נחוץ, יש לי כבר מותקן AD WAWE
תודה
22 בספטמבר 2008 בשעה 20:19 #9507לינדה
חברהתכוונתי שיש לי כבר מותקן AD AWARE ו-AD WATCH האם פשוט ללחוץ על ההורדה בצבע אדום או ההורדה בצבע ירוק. בבקשה מה שיותר מהר כיוון שכבר חודש ימים הייתי מושבתת במחשב אחר כיון שהאנטי וירוס שלי הישן לא התעדכן וזה עשה לי המון בעיות.
תודה וסליחה על הלחץ…….
22 בספטמבר 2008 בשעה 20:24 #9508לינדה
חברניסיתי ללחוץ על ההורדה באדום ולא כתוב AVAST אלא PCTOOLS עם אייקון בצורת מחשב וליד מפתח שוודי.
22 בספטמבר 2008 בשעה 20:27 #9510לינדה
חברברגע שאני בוחרת את ההורדה נפתח חלון, האם ללחוץ RUN או SAVE
23 בספטמבר 2008 בשעה 00:30 #9529oded
חברתמיד save לשמור על שולחן העבודה . ( כן האדום )\
ב Ad aware הסירי את ה AD WATCH -תוקע את המחשב.
23 בספטמבר 2008 בשעה 01:42 #9532לינדה
חברביצעתי הכל וזה הלך חלק את ה AD WATCH לא ניתן להסיר לבד זה יחד עם ה-AD WARE האם יש דרך מסוימת לכך?
תודה
23 בספטמבר 2008 בשעה 09:06 #9538oded
חברה Ad watch מופיע רק בגירסת הפרו ( למזלינו )
מקוה שהתקנת את הרגילה שכתוב שם free ולא למתקדמים.
כאשר את פותחת את התוכנה את לוחצת על update
אחרכך על סריקת smartscan וזהו .סימן ה Ad watch נשאר אדום בעמוד הראשי
הרצה אחת לחודש
23 בספטמבר 2008 בשעה 10:25 #9540לינדה
חברכן, התקנתי את ה-FREE . עשיתי את האפדייט ואח"כ סקיין, אך תמיד יש האייקון של AD WATCH על שולחן הע', וכשאני פותחת ה-AD AWARE יש X אדום על AD AWARE I-OFF כן גם על ה-UPDATE X אדום אך בכל זאת זה מבצע בדיקה וסריקה.סך הכל אני מבינה שהסתדרתי, כמובן בעזרתך, האנטי וירוס אוסט עושה רושם נוח מאוד. המון תודה על עזרתך,שנה טובה.
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.