פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › Win7 – 64 – בעיה|המחשב הפך לWIN XP..
- This topic has 16 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 12 years, 4 months by
itsho.
-
מאתתגובות
-
27 באוגוסט 2013 בשעה 17:51 #53309
איתי
חבר- המחשב הינו נייח או נייד? נייד
- שפת מערכת ההפעלה : עברית
- מהו קצב הביט, 32 או 64 סיביות? 64
- תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: עשיתי ריסטרט למחשב ופתאום המחשב הפך להיות על WIN XP ולא 7 כמו פעם
- ממתי התקלה קיימת? מעכשיו שעשיתי ריסטרט למחשב, אבל הורדתי הרבה דברים מהפעם האחרונה שכיביתי את המחשב אז אני לא יודע למה זה.
- האם בוצעו שינויים כלשהם בחומרה, או שהתקנתם תוכנות לאחרונה? אם כן, פרטו אותם:
- הורדתי כמה משחקים מהסטים, תוכנות, סרטים..
נסיתי לעשות:
התחל> בחיפוש תכתוב : התאמה אישית > בחר ב windows 7 מתחת לכיתוב "ערכות נושא של aero"
וזה עושה לי:
http://up2.upng.co.il/2d7e8af29ddcc7…6626143687.png
אני לא יכול ללחוץ על הערכות נושא האלה.מתי לב עכשיו למשהו, שאני הולך לאיפה שמחליפים משתמשים של המחשב אז זה הכל כמו WIN7 שם אבל שאני נכנס לאחד המשתמשים (לא משנה איזה) זה הופך לWIN XP..
עזרה מישהו?
27 באוגוסט 2013 בשעה 19:14 #53311נענע10
חברפרט:
1.מתי זה קרה
2.אים זה קרה פעם
3.אים עשיתה משהו בהגדרות של המחשב (בלוח הבקרה) אים תוכל ליזכור תיכתוב את זה בפורוםנענע10 2013-08-27 19:23:25 27 באוגוסט 2013 בשעה 19:50 #53314איתי
חבר[QUOTE=itsho]נסה להריץ את זה[/QUOTE]
עכשיו מנסה, אם יעבוד \ לא יעבוד אני יעדכן פה![QUOTE=נענע10]פרט:1.מתי זה קרה
2.אים זה קרה פעם
3.אים עשיתה משהו בהגדרות של המחשב (בלוח הבקרה) אים תוכל ליזכור תיכתוב את זה בפורום[/QUOTE]אתמוללא קרה פעםלא עשיתי כלום בהגדרות.27 באוגוסט 2013 בשעה 19:51 #53315איתי
חברלא עובד התוכנה הראשונה,זה רושם לי שחסך רכיב אחד או יותר ואי אפשר להפעיל את התוכנה.English »< id="SL_lng_to">< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="ar">Arabic< value="hy">Armenian< value="az">Azerbaijani< value="eu">Basque< value="bn">Bengali< value="be">Belarusian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="zh-CN">Chinese (Siml.)< value="zh-TW">Chinese (Trad.)< value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="gl">Galician< value="ka">Georgian< value="de">German< value="el">Greek< value="gu">Gujarati< value="ht">Haitian Creole< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="kn">Kannada< value="ko">Korean< value="lo">Lao< value="la">Latin< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="mk">Macedonian< value="ms">Malay< value="mt">Maltese< value="no">Norwegian< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sr">Serbian< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< ed="" value="es">Spanish< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="ta">Tamil< value="te">Telugu< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="ur">Urdu< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="yi">Yiddish itsho 2013-10-20 19:57:40 27 באוגוסט 2013 בשעה 20:15 #53317נענע10
חבראל תעשה כלום תגיד לי בפורום מה כתוב לך עכשיו ואז תעשה את מה שכתבתי:
כנס ל:התחל>לוח הבקרה>מערכת>עבור בצד ימין ל:"הגדרות מערכת מתקדמות>לחץ על ביצועים(בהגדרות)>כוונן עבור הביצועים הטובים ביותר
27 באוגוסט 2013 בשעה 20:16 #53318נענע10
חבראים לא עזר תעדכן בפורום
27 באוגוסט 2013 בשעה 21:00 #53321איתי
חברלא מצאתי את המערכת בתוך הלוח בקרה.תוכל לרשום את השם המדויק של זה?itsho 2013-10-20 19:58:13 28 באוגוסט 2013 בשעה 01:06 #53323נענע10
חבראיזה ווינדוס יש לך פרט
28 באוגוסט 2013 בשעה 16:31 #53326איתי
חברindows 7 Home Premiumitsho 2013-10-20 19:58:24 15 באוקטובר 2013 בשעה 20:46 #54027נענע10
חבראים כך אין לי פתרון אולי לאחרים יש שמחתי לעזור
16 באוקטובר 2013 בשעה 00:00 #54040itsho
מנהל בפורום1. אשמח אם תכתוב את הודעת השגיאה המלאה שהתוכנה הזו נותנת
2. דבר נוסף שאתה יכול לנסות: לוח הבקרה -> מידע וכלי ביצועים -> הפעל מחדש את ההערכה. – יתכן שהפעולה הזו תפתור את הבעיה.3. בעת עליית המערכת, האם מופיעה לך הודעת שגיאה לגבי שירות "windows desktop services" שלא עובד ?4. לחיצה ימנית על המחשב שלי -> ניהול -> מנהל ההתקנים -> כתוב כאן מה מופיע לך תחת מתאמי תצוגה, והאם יש עליהם סימן קריאה או סימן שאלה.17 באוקטובר 2013 בשעה 21:15 #54067איתי
חבר. התוכנה הזאת לא עובדת לי, עושה שחסר רכיב או משהו כזה.2. אני כבר ינסה ליעדכן פה.3. לא ששמתי לב לזה (שים לב שהאשכול פתוח כמה חודשים, אז לפי דעתי הייתי שם לב אם היה רשום משהו)4. רשום ככה:Intel(R) HD Graphics FamilyNVIDIA GeForce GT 540Mואני לא רואה שום סימן שאלה \ קריאה.ותודה רבה על העזרה!English »< id="SL_lng_to">< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="ar">Arabic< value="hy">Armenian< value="az">Azerbaijani< value="eu">Basque< value="bn">Bengali< value="be">Belarusian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="zh-CN">Chinese (Siml.)< value="zh-TW">Chinese (Trad.)< value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="gl">Galician< value="ka">Georgian< value="de">German< value="el">Greek< value="gu">Gujarati< value="ht">Haitian Creole< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="kn">Kannada< value="ko">Korean< value="lo">Lao< value="la">Latin< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="mk">Macedonian< value="ms">Malay< value="mt">Maltese< value="no">Norwegian< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sr">Serbian< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< ed="" value="es">Spanish< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="ta">Tamil< value="te">Telugu< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="ur">Urdu< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="yi">Yiddish itsho 2013-10-20 19:57:27 17 באוקטובר 2013 בשעה 23:26 #54071itsho
מנהל בפורום1. אני מבין שהתוכנה לא עובדת. תוכל לכתוב מה ההודעה שמופיעה כשאתה מנסה להפעיל ? זה יעזור לנו מאוד לפתור את הבעיה…
2. סבבה. אני ממתין3. אוקי.4. נסה להוריד ולהתקין את הדרייבר העדכני ביותר עבור NVIDIA Geforce מכאןלגבי Intel HD – בגלל שיש כמה סוגים, אני צריך עוד פרט – את דגם המחשב המדויק (לרוב, כתוב בתחתית המחשב)17 באוקטובר 2013 בשעה 23:40 #54073איתי
חבר1.פותר הבעיות אינו זמין באופן זמנימצטערים, נתקלנו בבעיה בהורדת רכיב אחד או יותר, ולא ניתן להפעיל את פותר הבעיות. נסה שוב מאוחר יותר או בקר *האתר שלהם* כדי לקבל את הגירסא העדכנית ביותר.[קוד 80070578]2. עשיתי את זה, רושם לי ככה:לא ניתן היה לחשב את מדד חוויית windows עבור המערכת שלך.cannot complete assessment.the assessment or other operation did not complete successfully. this is due to an error bring reported from the operating system, driver or other component.4. המחשב עצמו של Lenovo והדגם זה ideapad (זה מה שרשום בתחתית המחשב).ואני עכשיו מתקין את הדריבר הזה.itsho 2013-10-20 19:58:06 17 באוקטובר 2013 בשעה 23:53 #54076 -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.