פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › משחק רמי רויאל [בעיה נפתרה]
- This topic has 15 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 years, 4 months by
itsho.
-
מאתתגובות
-
2 באוקטובר 2013 בשעה 20:07 #53835
רבקה דהן
חברשלום רב, קיבלתי מחשב משומש ממישהו שקצת מבין במחשבים, המחשב עובד בסדר
גמור מלבד דבר אחד, אני לא מצליחה להפעיל את תוכנת משחק הרמי רויאל שאני
מורידה למחשב. ההתקנה עוברת בסדר, אבל המחשב לא מצליח לפתוח אותה. במחשב
הקודם שהיה לי, הורדתי את המשחק בשניות ומיד התחלתי לשחק, ולא הייתה שום
בעיה, במחשב הזה מותקנים כל תוספי הפלאש וכדומה לזה.. השאלה שלי: האם יש
קשר בין חיבור אנאלוגי לדיגיטלי במסך, כי זה הדבר היחיד שהשתנה מהמחשב
הקודם.אודה על תשובתכם בהקדם.2 באוקטובר 2013 בשעה 20:13 #53838itsho
מנהל בפורוםאיני מכיר את המשחק.
English »< id="SL_lng_to">< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="ar">Arabic< value="hy">Armenian< value="az">Azerbaijani< value="eu">Basque< value="bn">Bengali< value="be">Belarusian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="zh-CN">Chinese (Siml.)< value="zh-TW">Chinese (Trad.)< value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="gl">Galician< value="ka">Georgian< value="de">German< value="el">Greek< value="gu">Gujarati< value="ht">Haitian Creole< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="kn">Kannada< value="ko">Korean< value="lo">Lao< value="la">Latin< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="mk">Macedonian< value="ms">Malay< value="mt">Maltese< value="no">Norwegian< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sr">Serbian< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< ed="" value="es">Spanish< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="ta">Tamil< value="te">Telugu< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="ur">Urdu< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="yi">Yiddish אם מדובר במשחק חוקי – כתבי כאן לינק למשחק ואנסה לבדוק.4 באוקטובר 2013 בשעה 15:46 #53880רבקה דהן
חברhttp://www.remmi.co.il/games/rummyroyal/default.html
זה הקישור למשחק הרמי. בכל מחשב קודם שהיה לי, ההתקנה וההפעלה היו פשוטים ביותר. המחשב הנוכחי לא מצליח להתחבר למשחק.
4 באוקטובר 2013 בשעה 15:49 #53881רבקה דהן
חבר
http://www.remi.co.ilאפשר לנסות גם בלינק הזה.
4 באוקטובר 2013 בשעה 17:35 #53884itsho
מנהל בפורוםאכן מדובר במשחק פלאש.
1 באיזה דפדפן מדובר? האם בדפדפן שונה (פיירפוקס, כרום, אקספלורר), הבעיה קיימת ?2 האם יש הודעת שגיאה ? תוכלי לכתוב אותה ? או להעלות צילום מסך ?6 באוקטובר 2013 בשעה 12:45 #53898רבקה דהן
חברניסיתי לפתוח את המשחק בכל הדפדפנים שהזכרת, ובכולם זה מראה לי את אותה הבעיה. מצ"ב תמונת מצב מקווה שזה יעזור במשהו
12 באוקטובר 2013 בשעה 21:14 #53965itsho
מנהל בפורוםלא צירפת תמונה.
13 באוקטובר 2013 בשעה 11:57 #53990רבקה דהן
חברלא מצליחה לעשות צילום מסך, מה שזה מראה לי זה ריבוע לבן עם סימן קריאה בפנים. וזה מתסכל אותי… גם כשפניתי למוקד העזרה באתר הבית של רמי רויאל, אמרו לי להסיר את ההתקנה מהמחשב ולנסות שוב. עשיתי זאת כמה פעמים וזה לא עובד!
13 באוקטובר 2013 בשעה 12:02 #53991רבקה דהן
חבראם מדובר במשחק פלאש, איך אוכל לדעת אם יש לי פלאש במחשב? ואם לא, איך אוכל להתקין את התוכנה?
14 באוקטובר 2013 בשעה 00:28 #53998itsho
מנהל בפורום1. אם את רואה אנימציה בעמוד הזה, סימן שפלאש מותקן כראוי. (מומלץ לבדוק בכל הדפדפנים)
2. כאן יש התקנה לפלאש עבור Internet explorerוכאן יש התקנה אחת עבור שאר הדפדפנים (כרום, פיירפוקס וכו')3. נסי לאפס את דפדפן אקספלורר4. אם תוכלי, עשי נסיון נוסף להעלות צילום מסך.14 באוקטובר 2013 בשעה 14:46 #54010רבקה דהן
חבר
15 באוקטובר 2013 בשעה 19:50 #54016itsho
מנהל בפורוםאוקי, סוף סוף התחלתי להבין.
English »< id="SL_lng_to">< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="ar">Arabic< value="hy">Armenian< value="az">Azerbaijani< value="eu">Basque< value="bn">Bengali< value="be">Belarusian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="zh-CN">Chinese (Siml.)< value="zh-TW">Chinese (Trad.)< value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="gl">Galician< value="ka">Georgian< value="de">German< value="el">Greek< value="gu">Gujarati< value="ht">Haitian Creole< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="kn">Kannada< value="ko">Korean< value="lo">Lao< value="la">Latin< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="mk">Macedonian< value="ms">Malay< value="mt">Maltese< value="no">Norwegian< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sr">Serbian< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< ed="" value="es">Spanish< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="ta">Tamil< value="te">Telugu< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="ur">Urdu< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="yi">Yiddish למשחק יש 2 תצורות :1. משחק דרך הדפדפן (לחיצה על Instant play בעמוד הזה)2. משחק שמותקן על המחשב (כלומר, הורדת והתקנת את מה שיש בעמוד הזה)אז:א. התצורה שמופיעה בתמונת המסך שלך היא התצורה השניה. האם גם בתצורה הראשונה יש בעיה ?ב. עבור התצוגה השניה, נסי להתקין שוב, בנוסף, נסי להתקין את Shockwave player16 באוקטובר 2013 בשעה 22:04 #54052רבקה דהן
חברזה כל כך מוזר, באופציה הראשונה שנתת לי, (משחק דרך הדפדפן )- המשחק עובד ללא בעיות. אמנם הייתי צריכה להירשם מחדש ולפתוח כרטיס שחקן חדש, מאחר והפרטים שלי כבר רשומים במערכת שלהם כשחקנית קיימת, הייתי צריכה "להמציא " את עצמי מחדש בפרטי זיהוי אחרים…
ובאופציה השניה של הורדה והתקנה במחשב (מה שהיה מוכר לי עד כה), זה עדיין לא פועל.
והתצורה הזאת מופיעה רק שם.
אז אני לא מבינה איפה נמצאת התקלה. מדוע באופציה הראשונה זה עובד ובשניה לא?17 באוקטובר 2013 בשעה 01:02 #54053itsho
מנהל בפורוםמצוין.
לפחות בודדנו את הבעיה – הגירסה ה"חלונאית" (ולא הגירסה דרך הדפדפן), תקולה.למה ?יתכנו כמה סיבות – בעיה בתוכנה עצמה, או ברכיב שמפעיל את קבצי הפלאש, ולכן :1. ביקשתי שתנסי להתקין את Shockwave player. האם התקנת ?2. האם ניסית להסיר ולהתקין מחדש את המשחק עצמו (מהעמוד הזה) ?17 באוקטובר 2013 בשעה 22:43 #54068רבקה דהן
חבראתה פשוט גאון ! הדבר הזה Shockwave player. עזר לי בסופו של דבר ועכשיו גם התקנת המשחק הצליחה ואני יכולה לשחק כרגיל. סוף סוף !!
תודה רבה לך אפילו שאני לא יודעת את שמך – עזרת לי מאוד.
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.