"נעלם" זיכרון מדיסק קשיח -לנובו- [בעיה נפתרה]

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים "נעלם" זיכרון מדיסק קשיח -לנובו- [בעיה נפתרה]

מוצגות 4 תגובות – 16 עד 19 (מתוך 19 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    הילה
    חבר

נכון שזה תודה לסוניק, אבל זו גם תודה גדולה לכל מי שניסה ושבר את הראש שלו על התקלה – תודה חבר'ה!!

sonic
    חבר

תמחקי את כל הגיבויים במכה אחת. לא אחד אחרי השני. – זה צריך לפתור לך את הבעיה

תראי כאן –

http://forums.lenovo.com/lnv/board/message?board.id=Special_ Interest_Utilities&thread.id=914

הילה
    חבר

ניסיתי למחוק את כולם יחד אתמול וזה רק תקע לי את המחשב.
    אז היום ניסיתי למחוק רק אחד ועקבתי אחרי מה שקורה לגדלים של כונן C.
    המקום הפנוי מתחיל לרדת. משמע – התוכנה מעתיקה את הגיבוי לכונן לפני שהיא יכולה למחוק אותו! ולכן גם הרבה אנשים שם רשמו שהם מקבלים הודעה שאין להם מקום.
    התחלתי למחוק דברים מהמחשב (דברים שהעברתי למחשב אחר כדי שאם יקרה משהו ל HD בזמן הטיפול יהיה להם גיבוי) ושוב התחלתי למחוק גיבוי אחד מה R&R. ובאמת הכונן התחיל להתמלא ואז להתרוקן.
    ואז ראיתי את ההודעה שלך – אז עכשיו אני מנסה למחוק את כולם שוב, בינתיים נראה מבטיח. יש לי כבר 70 G פנויים בכונן!!!!
    רק חבל שעשיתי את זה אחרי שכבר מחקתי כמה דברים ותוכנות.. לא נורא עם זה כבר נסתדר!

הסבר למי שמעוניין להבין – חברת לנובו החליטה שלמחשבים שלה היא תתן כמה תוכנות שאמורות לסייעי לך. התוכנות האלו לא קיימות במערכת ההפעלה שלך (באמת! קראתי את המדריכים – כדי להגיע לתוכנות צריך לאתחל את המחשב וללחוץ על F11 – כלומר – לא להגיע בכלל למערכת ההפעלה) ואז בין התוכנות יש תוכנה שמגבה לך את המחשב לאיזה מקום בHD שהיא מכירה (אבל מערכת ההפעלה שלך לא מכירה).
    וכדי למחוק את הקבצים האלו – זה חייב להעשות דרך התוכנה. היא צריכה לייבא אותם למערכת ההפעלה שלך (ככל הנראה) ואז היא מוחקת אותם.

אני חייבת לציין – אני מבינה במחשבים. כשאני קיבלתי את המחשב והתוכנה הזו של לנובו רצתה שיתנו לה הגדרות – ידעתי בדיוק איך לגרום לה לא לגבות סתם דברים, לוודא שהגיבוי ירוץ אך ורק אחרי שאני מאשרת לו (הוא מבקש סיסמה כל פעם לפני ריצה). אבל לא תיארתי לעצמי שהקבצי גיבוי לא יהיו זמינים לי!
    אני לא רוצה לחשוב מה קורה עם בן אדם שלא מבין בזה ורושם הרבה OK עד סוף התהליך. הוא נתקע עם גיבוי שבועי שרץ מתי שמתחשק לו והוא לא מודע לזה.
    אני את הגיבויים האלו הפסקתי כבר בינואר 2008. כלומר יש לי סה"כ 5 גיבויים שעשיתי במחשבה שאני אזדקק להם. לא ידעתי שהם תופסים כך נפח כי לא היה לי יכולת לראות אותם, ובזמנו שאר הכונן היה יחסית ריק אז לא הייתי מודעת לחומרת הנושא.

בכל מקרה – מייל ארוך מאוד – אבל זה רק כדי למצא את הכל.
    זהו – תם ונשלם.
    תודה רבה סוניק שלא התייאשת.
    ותודה לכולם!!!

הילה
    חבר

עדכון אחרון – זה סיים. יש לי 90 G פנויים בחזרה

מוצגות 4 תגובות – 16 עד 19 (מתוך 19 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.