שינוי הגדרות בסי. פי.יו

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים שינוי הגדרות בסי. פי.יו

מוצגות 6 תגובות – 16 עד 21 (מתוך 21 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    blue
    חבר

לא היה צורך להחליף סוללה , אחרי איפוס ביוס הוא מבקש ממך להגדיר הגדרות BIOS עבור המעבד אם יש צורך, אם יש לך אפשרות לצלם את המסך עם מצלמה ביתית ולהראות לנו מה הוא רושם לך עכשיו זה יהיה מעולה

או שפשוט תנסה לכתוב לנו כל מה שאתה רואה על המסך כאשר נתקע…

eladmilr
    חבר

דווח, מה ההודעה שהמחשב נותן לך עכשיו ? כמה צפצופים ? סוג הBIOS ?

goldy49
    חבר

לצערי לא מצליח להעלות את המסך הוא לא נפתח לי אז לא יכול לצלם את ההודעה אנסה לשחק עם המחשב אולי אצליח להעלות אותו

goldy49
    חבר

הציפצופים שנשמעים זה כמו אזעקה .לא יודע איזה BIOS  מה שקורה בעצם שכשאני מדליק את המחשב ההודעה לא נתקעת כך שאני לא יכול לצלם היא מיד נעלמת ואז המסך פשוט לא עולה לפעמים נשמעת האזעקה הזו והצליל כאילו המסך עולה אבל כלום לא עולה    אחרי כמה נסיונות מצליח להעלות את המסך  אבל זה נכבה אחרי 10 דקות ששלא שימוש לחלוטין ואז שוב אי אפשר להעלות את המסך לא יודע מה גורם לזה

itsho
    מנהל בפורום

צפצופים = ללכת למעבדה.

לא כדאי לנסות לשחק עם מחשב שפשוט מתחנן לראות "רופא".

בד"כ, צפצופים אומרים משהו רע – זכרונות תקולים, מעבד רותח, ושאר בשורות רעות.

אם אתה מעוניין לנסות לטפל בעצמך – נסה לבודד את הבעיה – מתי שומעים את הצפצופים – האם מיד בהדלקת המחשב, האם שומעים את אותם צפצופים אם מדליקים את המחשב ללא זכרונות ?, האם יש אבק על המעבד ?

itsho2010-2-4 22:41:28

goldy49
    חבר

הציפצופים נשמעים אם מדליקים את המחשב ללא זכרונות   לא מיד שמדליקים את המחשב ולא תמיד  אין אבק עכשיו על המחשב ניקיתי הכל   דבר נוסף  כאשר אני נכנס לאפשרויות כוח  ולוחץ על UPS  זה רושם לי משהו מוזר לא יודע אם זה קשור THE UPS SERVICE IS CURRENTLY STOPPED

מוצגות 6 תגובות – 16 עד 21 (מתוך 21 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.