פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › אינטרנט מתנתק כשאני פותח כמה כרטיסיות בו זמנית
- This topic has 22 תגובות, 5 משתתפים, and was last updated לפני 15 years by
טמפו.
-
מאתתגובות
-
3 בינואר 2011 בשעה 11:05 #39767
טמפו
חבר[QUOTE=elilian]
תיכנס ל START -> RUNתרשום שם CMDאחר כך תרשום במסך השחור שיפתח: ping -t http://www.walla.co.ilמזער את החלון ,כשהאינטרנט מתנתק, פתח את החלון השחור והעלה צילום[/QUOTE]
בבקשה. החצי העליון זה כשאינטרנט עדיין עבד, והחצי התחתון זה מיד אחרי שהתנתק
3 בינואר 2011 בשעה 15:43 #39770אלי
חברצר לי אבל הבעייה שלך לא במחשב,
אלה בספק \תשתיתאם תחבר מחשב אחר לאותה נקודהגם שם תקבל ניתוקיםזה לא חדש שהם מנערים לקוחותלפעמים צריך לצאת למלחמהבהצלחה3 בינואר 2011 בשעה 18:53 #39784טמפו
חבר[QUOTE=elilian]צר לי אבל הבעייה שלך לא במחשב,
אלה בספק \תשתיתאם תחבר מחשב אחר לאותה נקודהגם שם תקבל ניתוקיםזה לא חדש שהם מנערים לקוחותלפעמים צריך לצאת למלחמהבהצלחה[/QUOTE]
יש לי מחשב נוסף שמחובר אלחוטי באותו רשת שלא מתנתק, וגם שני טלפונים ממרכזיה המתחברים ישירות לראוטר ולא מתנתקים.(יכול להיות שהבעיה הוא רק ביציאה אחת מתוך הראוטר ואם אני יחליף בין הכבלים ביציאות משהו אחר יתנתק?)4 בינואר 2011 בשעה 17:30 #39797אלי
חבריש צורך להפריד בין אלחוטי לחוטי
למען הסר ספקחבר מחשב אחר לאותה הנקודהולא להפחית מהחיבורים הקיימיםכדי לשמור על אותה הצריכה4 בינואר 2011 בשעה 18:23 #39803טמפו
חבר[QUOTE=elilian]
יש צורך להפריד בין אלחוטי לחוטי
למען הסר ספקחבר מחשב אחר לאותה הנקודהולא להפחית מהחיבורים הקיימיםכדי לשמור על אותה הצריכה[/QUOTE]
מה שעשיתי כרגע אחרי הניתוק האחרון זה החלפה בין הכבלים בראוטר, ביציאה שהיה המחשב עם הניתוקים שמתי טלפון אי פי, ואת המחשב הכנסתי במקום הטלפון. נקווה שלא יהיה עוד ניתוקים. אם יהיה בכל זאת נמשיך לדווח.תודה רבה5 בינואר 2011 בשעה 11:01 #39811טמפו
חברשוב קרה לי ניתוק אחרי החלפה בין הכבלים בראוטר
7 בינואר 2011 בשעה 02:35 #39841אלי
חברהבדיקות שאתה מבצע הם ריקות מתוכן…
או שתחבר מחשב אחר לאותה הנקודהמלבד שתשמור על אותה הצריכהאו שתבקש מהספק להכניס את הראוטר \מודם למעקב9 בינואר 2011 בשעה 14:51 #39890טמפו
חבר[QUOTE=elilian]
הבדיקות שאתה מבצע הם ריקות מתוכן…
או שתחבר מחשב אחר לאותה הנקודהמלבד שתשמור על אותה הצריכהאו שתבקש מהספק להכניס את הראוטר \מודם למעקב[/QUOTE]
ביקשתי, והם אומרים שאין דבר כזה (נטוויז'ין)
העבירו אותי לתמיכה בכירה והם טוענים שאין מצב שהבעיה בראוטר או בספק אם דברים אחרים לא מתנתקים ביחד עם המחשב. מה שהם הציעו לי זה להחליף את הכבל המחבר בין המחשב לראוטר כי כנראה זה מקצר, החלפתי ונאדה, כלום, שום שינוי.ושוב תודה לך מר אלי על כל העזרה. -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.