פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › מסך כחול
- This topic has 23 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 12 years, 12 months by
טכנאי.
-
מאתתגובות
-
10 ביוני 2012 בשעה 22:41 #47875
טכנאי
חברתודה מראש
1.אין לי מודם/רשת אלחוטי2.למה הכוונה הצלבת זיכרון3.איך אני בודק את הזיכרון כחומרה10 ביוני 2012 בשעה 23:02 #47876אבי לוי
מנהל בפורוםהצלבת כרטסי זכרון זו פעולה שמתבצעת באופן הבא:
אם על הלוח מותקנים יותר מכרטיס זכרון בודד,יש לשלוף את השאר ולהשאיר רק אחד ולעבוד איתו, עד לאיתור הכרטיס התקול.ראה פה כיצד מתבצעת שליפת והכנסת הכרטיס.מחובתי להזהיר אותך שפעולות שגויות בעת טיפול והתקנת זיכרון, עלולות לגרום לנזק בלתי הפיך.קיימות תוכנות שאמורות לבדוק את תקינות הזיכרון,הבעיה היא שעל מנת לקבל תוצאה מדויקת ואמינה, התוכנה אמורה לרוץ מתקליטור חיצוניולא לעבוד מתוך מערכת ההפעלה עצמה.יש צורך ליצור תקליטור כזה אם אין בנמצא ויש לדעת להגדיר את המחשב שיעלה מאותו תקליטור באתחול.בקיצור זה עסק מעט מורכב למשתמש הרגיל. (BOOT FROM CD ROM)כמו תמיד אנו ממליצים בחום במקרים כאלה לפנות למעבדה או לאיש מקצוע.13 ביוני 2012 בשעה 10:06 #47907טכנאי
חברשלום
1.ראשית תודה על הכל אך לצערי שוב הופיע מסך כחול.2.אם אני שולף את כרטיס הזיכרון מה לגבי ההגדרות של הזיכרון הוירטואלי3.איך אני מבודד את הדרייברים .אם אני מבטל המחשב לא יעבד שכן הבעיה רק ברשת4.בברכה13 ביוני 2012 בשעה 12:53 #47911אביאל
חבר[QUOTE=אביאלהמלך]אוףףףףף גם כן המסך הכחול הזה משהו אמר לי שצריך לפרמט את המחשב זה נכון??[/QUOTE]
13 ביוני 2012 בשעה 13:05 #47913אבי לוי
מנהל בפורום[QUOTE=טכנאי]שלום
1.ראשית תודה על הכל אך לצערי שוב הופיע מסך כחול.2.אם אני שולף את כרטיס הזיכרון מה לגבי ההגדרות של הזיכרון הוירטואלי3.איך אני מבודד את הדרייברים .אם אני מבטל המחשב לא יעבד שכן הבעיה רק ברשת4.בברכה[/QUOTE]
מבדיקת יומן האירועים שלך עולות שגיאות חמורות של רשת.יתכן וכרטיס הרשת שלך אינו מהודק כראוי בתושבת שלו וזה בהחלט עלול לגרום לתקלה שלך.במידה ותשלוף את אחד מרכיבי הזיכרון, אין הדבר ישפיע על ההגדרות שהגדרנו אתמול.מעבר למידע שכבר ציינתי ולפעולות שבצעתי אתמול,אין ביכולתי לסייע לך יותר בתקלה הזו.טיפול בתקלות מסוג זה דורשות איש מקצוע שנמצא ועובד מול המחשב.נתתי לך את כל הכיוונים למיטב הבנתי מהמקום שלי.הצעד הבא והנבון מבחינתך, הוא לפנות לטכנאי או לנותן השירות.בהצלחה !13 ביוני 2012 בשעה 14:44 #47919BOBI
חברבשורה התחתונה אפר מהר מאד להבין שישי לך בעיה חמורה בלוח אם של המחשב ,
כי ככל שהבנתי מההודעות למעלה, יש לך בעיה עם ה-USB וגם בעיות עם הרשת, ובנוסף להכוליש לך מסכים כחולים, יכול להיות שיש לך קצר בלוח אם, מה שיכול למנוע ממך להכניס כרטיסי זיכרוןחדשים כך שהלוח מסרב לקבל אותם————————————————————————*** הפרסום באתר ללא רשות אסור ***Rush 2012-06-13 18:29:16 13 ביוני 2012 בשעה 17:00 #47921טכנאי
חברשלום
1.הבעיה מופיעה לעיתים רחוקות ורק כאשר אני מחובר לרשת כך שאם יש בעיה בלוח אם השגיעה הייתה מופיעה תמיד?לא?2.כרטיסי הזיכרון לא חדשים הותקנו לפני 6 חודשים3.אין לי בעיה עם עליה לרשת4.מאחר שאתה טכנאי מחשבים איך אתה בודק חומרה ואם זה באמצעות תוכנה האם אתה יכל לספק לי אותה?5.תודה13 ביוני 2012 בשעה 18:22 #47923אבי לוי
מנהל בפורוםבבקשה קישורים למידע ותוכנות לבדיקת זיכרון.
הכלים הנ"ל לא ניתנים להתקנה והרצה על המערכת.כפי שציינתי קודם, יש לצרוב אותם לדיסק אתחולולהעלות את המערכת מכונן התקליטורים שהדיסק בפנים.השימוש בכלים דורש ידע והבנה בתפעולם ובקריאת הנתונים.עד כאן תחום שבת (:14 ביוני 2012 בשעה 14:07 #47927טכנאי
חברתודה על האנפורמציה וסליחה על בלבול המח
1.כרטיס הרשת הוא חלק מלוח אם .2.ראיתי את התוכנה שציינת לא הבנתי איך אניי מכין דיסק דרך הסידירום אם תרשום לי הוראות אחד לאחד אשמח3.פתחתי את המחשב ושאבתי הרבה אבק גם באזור הכרטיסים נראה אם זה יופיע4.טכנאי -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.