פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › בעיה| תוכנה מסוימת לא נפתחת לי במחשב
- This topic has 24 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 12 years, 3 months by
itsho.
-
מאתתגובות
-
11 במרץ 2013 בשעה 18:39 #51239
Devil
חבר[QUOTE=Rush]לפעמים עקב באג או כל מכשול אחר ביוזר,
ישנם תקלות כאלה.ע"י פתיחה של יוזר חדש, תוכל לקבוע יותר טוב מה היא המניעה.[/QUOTE]
עדיין לא נפתח לי פתחתי יוזר חדש אך עדיין הבעיה נשארה.
לא נפתח עדיין.11 במרץ 2013 בשעה 19:13 #51241Devil
חבר[QUOTE=Rush]לפעמים עקב באג או כל מכשול אחר ביוזר,
ישנם תקלות כאלה.ע"י פתיחה של יוזר חדש, תוכל לקבוע יותר טוב מה היא המניעה.[/QUOTE]
עשיתי את זה ועכשיו איבדתי את חשבון האדמין הראשי שלי
כתוב לי שאני מנהל אבל שאני עושה "שנה סוג חשבון"הוא מראה לי שאני יוזר רגיל.איך אני פותר תבעיה הזאת???????????????????????12 במרץ 2013 בשעה 17:24 #51256Devil
חברUP
12 במרץ 2013 בשעה 17:33 #51257אבי לוי
מנהל בפורוםאתה לא צריך לשנות סוג חשבון.
פשוט למחוק את היוזר שפתחת, ולהשאיר את הקבצים.באם אינך בטוח, שחזר את המערכת לאתמול וזה יחזיר את המצב בדיוק לקדמותו.נראה שאין לך מנוס מלפנות לתמיכה או ליצרן התוכנה על מנת לקבל פתרונות כפי שהוצע לך.לעניות דעתי תהליך מסויים או באג, מונעים ממך את הפעלת התוכנה.בהצלחה !12 במרץ 2013 בשעה 17:41 #51258Devil
חבר[QUOTE=Rush]אתה לא צריך לשנות סוג חשבון.
פשוט למחוק את היוזר שפתחת, ולהשאיר את הקבצים.באם אינך בטוח, שחזר את המערכת לאתמול וזה יחזיר את המצב בדיוק לקדמותו.נראה שאין לך מנוס מלפנות לתמיכה או ליצרן התוכנה על מנת לקבל פתרונות כפי שהוצע לך.לעניות דעתי תהליך מסויים או באג, מונעים ממך את הפעלת התוכנה.בהצלחה ![/QUOTE]
פניתי לתמיכה וזה מה שאמרו לי: "Hi,Sorry, but this is PC issue rather than software issue. You may set your PC to English version and then try to install and run it. Go to Control Panel\All ControlPanel Items\Region and Language, change corresponding settings into English version (such as English (United States) in "Formats," Current location to "United States," and Administrative\Change system locale to United States, you may check the image we sent to you. Best regards,UnlockRoot"ואני לא יודע איך פותחים יוזר חדש שמאפשאר להשאיר את הקבצים.והינה זה מה שאמרו לי בתמיכה.12 במרץ 2013 בשעה 20:07 #51259Devil
חברהטכנאי אבי לוי התחבר לי מרחוק למחשב והצליח לפתור לי חלק מהבעיה.
התוכנה כרגע עובדת לי רק במצב בטוח.אשמח לעוד תגובות.Rush 2013-03-12 21:31:36 17 במרץ 2013 בשעה 09:37 #51308Devil
חבראני חושב מה מפריע לי להפעיל את התוכנה וזה האנטי וירוס ועוד איזה תוכנת הגנה.
אני מעוניין להוריד אותם באיתחול של המחשב, הבעיה אני לא מוצא אותם ברשימה.17 במרץ 2013 בשעה 12:34 #51310אבי לוי
מנהל בפורוםפעל לפי המפורט באשכול הזה
תוכל לזהות כל תהליך ושירות ע"י הרצת שם התהליך \ שירות בגוגל.לא אהייה זמין בזמן הקרוב, אני מניח שעמיתי ישמחו להדריך אותך.בהצלחה !17 במרץ 2013 בשעה 17:21 #51313Devil
חבר[QUOTE=Rush]פעל לפי המפורט באשכול הזה
תוכל לזהות כל תהליך ושירות ע"י הרצת שם התהליך \ שירות בגוגל.לא אהייה זמין בזמן הקרוב, אני מניח שעמיתי ישמחו להדריך אותך.בהצלחה ![/QUOTE]
אני לא מבין מה צריך לעשות.
17 במרץ 2013 בשעה 23:32 #51325itsho
מנהל בפורוםבלינק שRush נתן לך ניתן לראות הודעה שהוא כתב עם הסברים איך לסנן Serviceים שלא יעלו בעליית וינדוס.
זה לינק ישיר להודעה של Rush בתוך האשכול. -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.