כונן הדיסקים לא נמצא (קוד 19) [צריך טכנאי]

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים כונן הדיסקים לא נמצא (קוד 19) [צריך טכנאי]

מוצגות 12 תגובות – 16 עד 27 (מתוך 27 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    itsho
    מנהל בפורום

אסביר לך למה זה נשמע לא הגיוני.

קוד 19 אומר בעיה בטעינת דרייבר של כונן דיסקים כללי.
    כלומר, אם יש בעיה כזו, היא אמורה להיות בשני הכוננים יחד.
    אם קוד 19 מופיע על כונן אחד בלבד (דבר לא סביר בפני עצמו), משמע שהוא עצמו תקול.
    אז:
    1. תעלה צילום מסך שמראה שכונן אחד עם קוד 19, וכונן שני בלי.
    2. אם אתה רוצה להיות בטוח שהכונן תקין – נתק אותו מהמחשב שלך וחבר למחשב אחר…
    נענע10
    חבר

1.תודה על ההסבר

2.ניכנסתי ל "מנהל ההתקנים" אני לוחץ על כונני תקליטורים/DVD והוא מציג לי כונן אחד שהוא עובד (שהטכנאי תיקן) והכונן אים קוד "19" לא מופיע בכלל במנהל ההתקנים ולא במחשב עצמאו הוא נעלם לגמרי מה עושים ??

3.העברתי את הכונן למחשב אחר והוא מופיע שמה גם הוספתי במחשב כמה כונני דיסקים והם לא הופיעו הוא טוען אותם במנהל ההתקן (הדרייבר) ותמיד נכשל בהתקנה נותן סמל של X

4.כתבתי בההודעה הקודמת זה כונן LG אים אתה יכול להביא לי דרייבר של הכונן LG שמתי קישור של אתר אייבורי ועוד אתר אחד של הכונן LG שיש לי במחשב אים זה יכול לעזור אז הינה ההאתר

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7892

או http://www.ret.co.il/products/82255-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%91-dvd-lg-gh22ns70.aspx אחד מהשנים

תודה לעוזריםנענע102013-10-22 23:41:02

נענע10
    חבר

צריך אולי להתקין מערכת ההפעלה מחדש או שאפשר לסדר את זה ??

itsho
    מנהל בפורום

נעשה קצת סדר:

1. אם הכונן עובד במחשב אחר, ובמחשב שלך לא (בהנחה שהחיבורים עצמם תקינים) – יש בעיה בוינדוס עצמו.
    אבל, היות שיש לך כונן אחר שכן עובד, זה אומר שהבעיה יותר מורכבת. ולא בטוח שפשוט לפתור אותה.
    2. אם הכונן לא מופיע בכלל במנהל ההתקנים, זה אומר שהוא לא מחובר טוב ! אין פירוש אחר. תבדוק שכבל החשמל תקין, שחיבור הSATA/IDE תקין. נסה להחליף כבלים וכו'. 
    אל יאוש ! זה יעבוד בסוף חיוך
    נענע10
    חבר

1.אין לי דרך אחרת אנסה עוד פעם !!!

2.אין לי מה להגיד פשוט החלפתי כבל SATA גם כול מיני חיבורים וזה לא עזר כניראה אני יתקין מערכת הפעלה אים כדי להתקין או שלא ?? והחשמל מגיע אליו !

נענע10
    חבר

ניסתי את הכול מה אפשר לעשות??? (ניסתי הכול)

itsho
    מנהל בפורום

נסה לחבר את הכונן הלא תקין לחיבורים של הכונן שכן עובד.

אם זה עובד – הבעיה היא בחיבורים על הלוח עצמו
    אם זה לא עובד – יש בעיה בכונן עצמו.
    נענע10
    חבר

1.ניסתי לחבר לכונן אחר וזה לא עובד

2.בדקתי וזה לא עובד

3.הכונן דיסק עובד מצוין חיברתי אותו למחשב אחר וצרבתי שירים ושמעתי במחשב אחר ועובד פיקס ניסתי את כול האפשריות החלפתי חבלים, שמתי כונן חדש וזה לא עזר, רק אים אני שם במחשב אחר את הכונן דיסקים הוא מופיע מה אפשר לעשות ????(זה אותו דבר לגבי הרד דיסק שהוא לא מופיע )

itsho
    מנהל בפורום

ההודעה שלך לא ברורה.

1. את מה ניסית לחבר לכונן אחר ?
    אני ביקשתי שתנסה לחבר את הכונן התקול לחיבורים של הכונן התקין (כלומר – תנתק את הכונן התקין, ותחבר את התקול במקומו)
    2. מה פירוש "זה" לא עובד. תפרט – אני לא יכול לנחש מה עשית אם לא תסביר קצת יותר בפירוט
    3. לפי זה – הכונן עצמו תקין. סבבה – כבר סיכמנו את זה את בהודעה הקודמת שלי (תקרא אותה שוב).
    4. לא הבנתי מה עשית עם כונן חדש. ואין זה מוכיח משהו לגבי הכונן התקול
    5. תנסה להיות ברור יותר בהודעות שלך. איזה כונן חיברת ? התקול ? לאיזה מחשב ? זה שהכל תקין בו ? או זה שיש בו את הבעיות ? הכל הופך כאן לסיפור ממש לא ברור. 
    6. מאיפה הגיע הרד דיסק לסיפור שלך ? קראתי את כל העמוד שוב ולא ראיתי. תנסה לספר את הכל מההתחלה ובלי להחסיר דברים.
    הצלחת לבלבל אותי לחלוטין.
    נענע10
    חבר

1.חיברתי את הכונן התקול לכונן שבו הכונן דיסקים שעובד ולא הישתנה כלום !!!

2.אני חיברתי את כונן הדיסקים למחשב שלי וזה לא בעיה בכונן דיסקים ולא בלוח אם הכול תקין לי דעתי

3.טעות שלי!

4.קניתי כונן חדש חיברתי אותו למחשב שהכונן דיסקים תקול (קוד 19) והוא לא הופיע חיברתי את הכונן דיסקים החדש למחשב אחר והוא כן הופיע וגם הכונן התקול חיברתי למחשב אחר והוא מופיע. מה אפשר לעשות אם הבעיה ???

5.את הכונן החדש והתקול, כן התקול ,למחשב שלי שבו הכונן דיסקים לא עובד (קוד 19) וגם את החדש אחר כך חיברתי למחשב אחר ושניים עובדים מצוין !!

6.טעות שלי פשוט יש לי הרד דיסק הוא לא מופיע במחשב עצמו חיברתי למחשב אחר והוא עובד אני יפתח תגובה חדשה והכתוב את הבעיה שיש לי

** מה עושים בקשר לכול הבעיות שכתבתי

itsho
    מנהל בפורום

נשמע כמו בעיה בוינדוס עצמו.

יתכן שתאלץ להתקין מחדש את וינדוס.
    נענע10
    חבר

1.טוב תודה בכול זאות אני אולי ישלח את המחשב לתיקון/להתקין מערכת הפעלה

2.בכול מיקרה תודה לעוזרים שעזרו לי ("הבעיה לא נפתרה")

מוצגות 12 תגובות – 16 עד 27 (מתוך 27 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.