פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › אורות עכבר דולקים כשהמחשב מכובה [צריך טכנאי]
- This topic has 30 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 11 years, 7 months by
נענע10.
-
מאתתגובות
-
16 באוקטובר 2013 בשעה 14:33 #54044
נענע10
חברתודה על עזרה
1.אין לי אפשרות להגיע לביוס כמו בתמונה כאני לוחץ Del (לביוס) הוא מפנה אותי לביוס אבל הוא לא בצבע שחור אלא צבע כחול ואין לי אפשרות להגיע ל ErP
בכול זאות תודה
17 באוקטובר 2013 בשעה 01:15 #54055itsho
מנהל בפורוםהצבע לא אומר כלום.
המסך הראשי של הביוס מופיע בתמונה בעמוד 33.שם, חפש את האפשרות "Power Management Setup" ולחץ אנטרואז אתה אמור לראות מסך כמו בתמונה שבעמוד 43 ולשנות את ההגדרה עבור ErP.לאחר שינוי ההגדרה, לחץ F10 עבור שמירה ויציאה מהביוס.17 באוקטובר 2013 בשעה 14:45 #54063נענע10
חברהצלחתי להיכנס אבל אין לי את האפשרות ליכנס ל ErP יש לי כו מה שמופיע בעמוד 43 חוץ מי ErP אולי זה : power on by mouse חוץ מי אין לי את הפשרות ErP תודה לעוזרים
17 באוקטובר 2013 בשעה 23:31 #54072itsho
מנהל בפורוםאם הגעת לאותו מסך כמו בתמונה מעמוד 43, ועדיין, האפשרות חסרה – יתכן שיש לך ביוס לא מעודכן.
הפתרון הוא כמובן לעדכן את הביוס.אך מדובר בפעולה טכנית מאוד, ואני לא ממליץ למשתמש רגיל לעשות אותה כי מדובר בפעולה מורכבת שעלולה לגרום לבעיות בלוח ולעתים להרוג את הלוח בצורה סופית.אם העניין כ"כ חשוב לך, הייתי ממליץ לפנות לטכנאי ולבקש הצעת מחיר לעדכון ביוס.טכנאי טוב אמור לדאוג שלא תהיה נפילת חשמל במהלך שדרוג ביוס, ולכן הוא ידאג לשים אל-פסק.18 באוקטובר 2013 בשעה 15:47 #54081נענע10
חבראים יש לי ניסון במחשבים איך אני יכל לעדכן את הביוס אתה יכול להביא לי אתר בעברית (אים אין אז באנגלית) כולל הסברים איך לעדכן את הביוס ???
תודה
20 באוקטובר 2013 בשעה 19:55 #54088itsho
מנהל בפורוםאני לא ממליץ לעשות זאת אם אין לך נסיון. בנוסף, טכנאי טוב אמור להביא איתו אל-פסק (או לעשות זאת במעבדה שיש שם אל-פסק).
English »< id="SL_lng_to">< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="ar">Arabic< value="hy">Armenian< value="az">Azerbaijani< value="eu">Basque< value="bn">Bengali< value="be">Belarusian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="zh-CN">Chinese (Siml.)< value="zh-TW">Chinese (Trad.)< value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="gl">Galician< value="ka">Georgian< value="de">German< value="el">Greek< value="gu">Gujarati< value="ht">Haitian Creole< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="kn">Kannada< value="ko">Korean< value="lo">Lao< value="la">Latin< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="mk">Macedonian< value="ms">Malay< value="mt">Maltese< value="no">Norwegian< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sr">Serbian< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< ed="" value="es">Spanish< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="ta">Tamil< value="te">Telugu< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="ur">Urdu< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="yi">Yiddish ואני מניח שאין לך כזה בבית.אם אתה בכל אופן רוצה לעשות זאת – זכור שהזהרתי אותך.כאן ניתן לראות עדכון BIOS (ללוח שונה משלך !, אך התהליך דומה מאוד בכל הלוחות)20 באוקטובר 2013 בשעה 20:36 #54092נענע10
חבר1.אתה צודק אין לי אל פסק
2.הקישור שהבאתה לי הוא מותאם ל HP ולא ל intel
המחשב שלי הוא אינטל ולא HP מאיזה אתר אני מהוריד מ HP או מינטל.
3.אם החלטתי להוריד וזה שמור על דיסק און קי איך אני מפעיל אותו דרך הביוסנ.ב אים אני עושה עידכון לביוס הוא מוחק לי דברים מהווינדוס /צריך להתקין מחדש מערכת הפעלה או שהוא משדרג והוא לא מוחק כלום ??
22 באוקטובר 2013 בשעה 21:17 #54102itsho
מנהל בפורום1. זו כבר סיבה שלא לקחת את הסיכון הזה.
2. כתבתי – התהליך דומה בכל הלוחות.אתה צריך להוריד את הביוס מהאתר של הלוח שלך – Gigabyteאם אתה עדיין מתעקש לקחת את הסיכון:עבור הלוח שלך (GA-G31M-ES2L), אתה יכול להוריד את הBIOS האחרון שיצא ב2010/08/12, מאחד הלינקים הבאים:3. זה הקטע הטכני המורכב. אתה צריך לעשות BOOT ממערכת הפעלה שיש לה גישה ישירה לחומרה (כדוגמת דוס 6.22, או Win98 במצב דוס).שם, לכתוב את פקודת העדכון,להתפלל שהחשמל לא יכבה לך באמצע,ובסיום, להפעיל מחדש את המחשב.אם אתה מעוניין, כאן יש מדריכים של Gigabyte לעדכון הBIOS (באנגלית)4. עדכון ביוס לא קשור למערכת ההפעלה. הוא קשור לחומרה עצמה – ואם הלוח נדפק, עליך לקנות חדש…ואני חוזר על המלצתי – קרא לטכנאי.22 באוקטובר 2013 בשעה 23:37 #54122נענע10
חבר1.תודה על העצה
2.הורדתי את הקובץ שהבאתה לי מאחד האתרים ושמרתי אותו על המחשב זה בסדר אים אני יפעיל אותו שהווינדוס פועל כלומר שאני בשולחן העבודה …. זה יכול להרוס את המחשב שאני עושה כך או צריך מדיסק און קי או דיסק DVD ???
3.אני לא יודע לעשות BOOT אז לא יתעסק אים זה !!!
24 באוקטובר 2013 בשעה 23:53 #54138itsho
מנהל בפורום2. כן, אתה יכול להפעיל כשוינדוס פועל. הקובץ "מחלץ" את עצמו.
3. סבבה. אני שמח שהקשבת לי.itsho 2013-10-24 23:53:27 25 באוקטובר 2013 בשעה 13:11 #54147נענע10
חבר2.אני ינסה ויעדכן באתר בכול מיקרה תודה !!!
25 באוקטובר 2013 בשעה 14:46 #54148נענע10
חברהבאתה לי של ווינדוס 32 bit ואני צריך של 64 bit אתה יכול להביא לי ??
הוא כותב לי כך:גירסת מסמך זה אינה תואמת לגירסת ווינדוס שאתה מפעיל בדוק את מידע המערכת של המחשב כדי לראות אם אתה צריך גירסת 86 (32 סיביות) או גירסאת 64 ?(64 סיביות) של התוכנית ולאחר מכן פנה אל מפרסם התוכנה.
מה עושים
26 באוקטובר 2013 בשעה 20:19 #54164itsho
מנהל בפורוםאין גירסה ל64.
27 באוקטובר 2013 בשעה 00:02 #54174נענע10
חבראז מה עושים איך אפשר לעדכן (ואים כן אתה יכול לתת לי הסבר גם איך לעדכן דרך הביוס וגם דרך המחשב!!!!! ) תודה רבה !!
27 באוקטובר 2013 בשעה 00:13 #54176itsho
מנהל בפורוםזה נראה שאתה כלל לא מקשיב למה שאני כותב ולא עושה את מה שאתה עצמך כותב ("3.אני לא יודע לעשות BOOT אז לא יתעסק עם זה !!!")
עדכון ביוס היא פעולה מורכבת שגם טכנאים טובים לפעמים מתקשים איתה.אם אתה מסתבך עוד בשלב הראשון – לא כדאי שתעשה זאת.בנוסף כמו שכתבתי – אתה צריך להכין דיסק BOOT עם מערכת הפעלה שיש לה שורת פקודה (דוס או 98 וכו').מדובר בנושא מאוד טכני, ואם אין לך שום הבנה בו, לא אוכל לעזור. ולו רק מהפחד שתהרוס לעצמך את הלוח.בפעם החמישית אני חוזר על עצתי – עליך לפנות לטכנאי שיעשה זאת עבורך.צר לי. -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.