runtime error 21

מוצגות 10 תגובות – 16 עד 25 (מתוך 25 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    na1234
    חבר

או.קיי, זה סיים ומצא 952 תקלות… אני פשוט ממשיכה עם ההוראות שלו?

na1234
    חבר

הוא רשם לי שהגרסה הזו של התוכנה מתקנת רק קבצים מסוג מסוים וכל התקלות שבמחשב הן מסוג אחר. יש דרך אחרת לתקן אותם, או דרך להשיג את התוכנה המלאה בחינם…? אולי יש עוד תוכנות שעושות את זה שיש לי על המחשב?

אריאל
    חבר
    na1234
    חבר

אני פשוט מסמנת הכל ועושה לו GO?

אריאל
    חבר

כן

na1234
    חבר

זה לא עזר… עשיתי שוב סריקה אחרי זה עם מה שנתת לי קודם, וזה מצא 953 תקלות…

אריאל
    חבר

פתרון הבעיה

< =text/>loadTOCNode(1, 'resolution');

כדי לפתור בעיה זו, השתמש באחת מהשיטות הבאות, אם צריך, לפי סדר הופעתן.

לראש הדף

שיטה 1: אתחול נקי בעזרת MoSearch בלבד

< =text/>loadTOCNode(2, 'resolution');
    פריטי ההפעלה Mosearch.exe‏ (Microsoft Office Search Service) וכן Mosdmn.exe‏ (Microsoft Office 10 Search Filter Daemon) עשויים להתנגש בתוכנית (או בתוכניות) מסוימת הפועלת ברקע. משום כך יש לבצע אתחול נקי של המחשב באמצעות בחירת MoSearch בלבד בתפריט אתחול כדי לקבוע אם תוכנית זו היא המקור להתנגשות. לשם כך, בצע את הפעולות הבאות:

1. לחץ על התחל ולאחר מכן לחץ על הפעלה.
    2. בתיבה פתח את, הקלד msconfig.exe ולחץ על אישור.
    3. בכרטיסייה כללי, לחץ על אתחול סלקטיבי.
    4. בכרטיסייה אתחול, נקה את כל תיבות הסימון פרט לתיבה של MoSearch.

הערה: במערכת Microsoft Windows Millennium Edition (Me), יש להשאיר את תיבת הסימון *StateMgr מסומנת גם היא.

5. לחץ על אישור ולאחר מכן לחץ על כן כאשר תישאל אם להפעיל מחדש את המחשב.
    6. אם ניתן לשחזר את הודעת השגיאה, חזור על הפעולות הקודמות. בשלב 3, לחץ גם כדי לנקות את תיבות הסימון של Process System.ini file וכן Process Win.ini file.

אם לא ניתן לשחזר את הודעת השגיאה, הדבר מורה על העובדה כי MoSearch מתנגש עם תוכנית אחרת או עם תוכניות אחרות הפועלות ברקע. בצע את הפעולות הבאות כדי לאתר את התוכנית המתנגשת:

1. לחץ על התחל ולאחר מכן לחץ על הפעלה.
    2. בתיבה פתח את, הקלד msconfig.exe ולחץ על אישור.
    3. בכרטיסייה אתחול, לחץ כדי לסמן את אחת מתיבות הסימון.
    4. לחץ על אישור ולאחר מכן לחץ על כן כאשר תישאל אם להפעיל מחדש את המחשב.
    5. אם הפעולות הקודמות גורמות לחזרה על הודעת השגיאה, הפריט האחרון שנוסף לתפריט התחל הוא הגורם להתנגשות. אם הודעת השגיאה אינה משוחזרת, חזור על פעולות אלו עד לסימון כל התיבות בתפריט אתחול.
    6. אם כל התיבות בתפריט אתחול סומנו והודעת השגיאה עדיין אינה משוחזרת, הפעל שוב את התוכנית Msconfig ולאחר מכן לחץ כדי לסמן את תיבות הסימון Process System.ini file וכן Process Win.ini file.
    na1234
    חבר

לא משנה מה מסומן שם, זה עדיין חוזר על הודעת השגיאה…אולי אני לא עושה את זה כמו שצריך…?

na1234
    חבר

אני מניחה שאתה כבר לא פה, ואני כבר אובדת עצות. מקווה שזה יסתדר מחר, אם לא אני אחזור לכאן בתקווה שתהיה… תודה רבה רבה על העזרה

אריאל
    חבר

אני כאן…. מה חדש?

מוצגות 10 תגובות – 16 עד 25 (מתוך 25 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.