פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 15 דיונים – 1 עד 15 (מתוך 21 סה״כ) 1 2 ← דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון אין לי סאונד במחשב נפתח על ידי דניאל עטיה בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 8 years, 9 months דניאל עטיה העכבר נפתח על ידי Osher1311 בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 8 years, 9 months שרון שוורץ התחברות לרשת סלולרית נפתח על ידי toiber בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 8 years, 9 months שרון שוורץ מחשב קופא וסמן נתקע נפתח על ידי raz_1952 בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 8 years, 9 months שרון שוורץ מסך מחשב השתנה בזווית של 90 מעלות נפתח על ידי ami47 בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 8 years, 9 months שרון שוורץ התקנת תוכנת עריכת סרטים נפתח על ידי RW בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 8 years, 9 months שרון שוורץ מודם/אינטרנט מתנתק כל כמה דקות/שניות נפתח על ידי DESVU בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 8 years, 9 months שרון שוורץ אין תצוגת וידאו בסקייפ. נפתח על ידי kobe בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 8 years, 9 months שרון שוורץ חוששת שפרצו לתיבת הג'ימייל שלי נפתח על ידי משתמשת אנונימי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 8 years, 9 months שרון שוורץ מחיקת הרבה הודעות בgmail נפתח על ידי gmailQuestion בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 8 years, 9 months שרון שוורץ מדפסת ברדר J430W נפתח על ידי יוסיבי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 8 years, 9 months שרון שוורץ תקלה בדוחות אקסל נפתח על ידי sarale בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 8 years, 9 months שרון שוורץ מדפסת לא מבחינה שיש דפים נפתח על ידי cyeruchimov בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 8 years, 9 months שרון שוורץ קובץ wav לא נפתח נפתח על ידי י מ בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 8 years, 9 months שרון שוורץ מדוע הארדיסק במחשב יכול ליפול נפתח על ידי hamma2400 בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 8 years, 9 months שרון שוורץ מוצגים 15 דיונים – 1 עד 15 (מתוך 21 סה״כ) 1 2 ←