כבר תקופה דיי ארוכה שאני לא מצליח להבין מה יכולה להיות הבעיה..
אם אני שם שיר ביוטיוב ובו זמנית גולש גם בפייסבוק המודם מתנתק לי כל כמה שניות.. אם אני מוריד משהו דרך הטורנט המודם שוב מתנתק ונדלק
זה נראה כאילו הוא מאתחל את עצמו כל פעם מחדש, פשוט כל פעולה שאני עושה באינטרנט לא משנה איזה אם זה להוריד משהו או סתם לראות סרטון בפייסבוק אז המודם מאתחל את עצמו(לפחות ככה זה נראה.. כל הנורות מתכבות ואז שוב נדלקות אחת אחרי השניה.. מה שנראה כאילו המודם מאתחל את עצמו כל פעם שיש אפילו קצת עומס.. יוטיוב/טורנט)
עכשיו מה שהכי מצחיק שהיום בבוקר הגיע אלי תכנאי של הוט והחליף לי את המודם, אמר שעכשיו זה אמור להסתדר חצי שעה אחרי שהוא הלך נכנסתי ליוטיוב הדלקתי שיר ושוב האינטרנט מתנתק/מאתחל את עצמו.. יכול להיות שהבעיה היא לא בציוד?
למרות שיש איזה כבל כחול כזה שמתחבר מהמודם למחשב והוא דיי ישן נמצא אצלי בין שנתיים לשלוש התכנאי רצה להחליף גם אותו אך הסתפק רק בהחלפת המודם מכיוון שלא היה לו כבל חלופי כזה לתת לי..
אז התקשרתי שוב להוט היום והנציג שירות אמר לי שהם יעבירו את הבעיה שלי לנציג מוסמך שיחזור אלי עד 24 שעות (ז"א מחר)
חשבתי לשאול כאן אולי תוכלו אתם לעזור לי כי זה באמת כבר בלתי נסבל שאת הפעולה הכי פשוטה אני לא יכול לעשות בלי שהמודם יתנתק כל כמה שניות
תודה מראש