פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 9 דיונים – 31 עד 39 (מתוך 39 סה״כ) → 1 2 3 דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון פתיחת קבצי JPEG נפתח על ידי איציק בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 7 לפני 16 years, 1 month איציק בעיה בכניסה לתיקיות מסויימות בויסטה נפתח על ידי עומר אילון בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 16 years, 1 month itsho הדבקה בוורד מתקבלת הפוך נפתח על ידי omer2210 בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 4 לפני 16 years, 1 month itsho בקשה דחופה->שינוי השפה הכוללת במחשב נפתח על ידי עומר אילון בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 16 years, 3 months itsho אין לי התקן קול במחשב נפתח על ידי inbaleitan בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 16 years, 3 months inbaleitan שינוי השפה במחשב לעברית! חייב דחוף=] נפתח על ידי עומר אילון בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 5 לפני 16 years, 3 months טל העברת מקום מכונן D לכונן C נפתח על ידי עומר אילון בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 16 years, 6 months דותן כהן איך מוסיפים צפיה בפלאש לפיירפוקס? נפתח על ידי עומר אילון בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 16 years, 6 months דותן כהן בעיה במהירות הגלישה נפתח על ידי עומר אילון בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 11 לפני 16 years, 6 months oded מוצגים 9 דיונים – 31 עד 39 (מתוך 39 סה״כ) → 1 2 3