פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › בקשה דחופה->שינוי השפה הכוללת במחשב This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 3 months by itsho. מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) מאת תגובות 13 במרץ 2009 בשעה 14:32 #17714 עומר אילוןחבר שלום! אני רוצה לשנות את כל המחשב שלי לעברית כולל שההתחל יהיה בצד ימין (בעברית כמובן) יש לי מערכת הפעלה ויסטה הום פרימיום. התקנתי היום,ונכנסתי להגדרות של השפה והכל שם בעברית כאילו כתוב HEBREW ISRAEL וכשהיה לי XP השתמשתי בMUI וזה שינה לי רק חלק מהמחשב לעברית והרוב נשאר באנגלית אשמח מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אם תעזרו לי לעשות זאת! תודה רבה לכל אנשי הפורום המתחשבים והנחמדים=] המשך יום נעים לכוולם! 13 במרץ 2009 בשעה 16:17 #17718 itshoמנהל בפורום פתרונות חוקיים: בxp Professional ניתן להשתמש בMUI. בXP Home – לא ניתן. בויסטה המצב דומה: בVista Ultimate – ניתן להשתמש בMUI (רק שהשם שלו טיפה שונה) בVista Home (וכן Home Premium) – לא ניתן להשתמש בMUI. מצטער. מאת תגובות מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר