פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 15 דיונים – 1 עד 15 (מתוך 20 סה״כ) 1 2 ← דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון דחוף|HTMIC is compressed נפתח על ידי omerbiran בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 15 years, 2 months אלי X איקס אדום בכניסה לצאט נענע נפתח על ידי אריאל בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 7 9 לפני 15 years, 9 months sher823 דיסק קשיח נפתח על ידי omerbiran בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 2 לפני 16 years, 4 months omerbiran בעיה|השומר מסך לא עובד נפתח על ידי omerbiran בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 16 years, 4 months אריאל בעיות במיקרופון 1 2 נפתח על ידי omerbiran בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 21 לפני 16 years, 5 months oded Group Policy נפתח על ידי omerbiran בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 16 years, 5 months sonic לא יכול לראות סרטים 1 2 נפתח על ידי omerbiran בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 5 17 לפני 16 years, 9 months omerbiran מיקרופון והגדרותיו נפתח על ידי omerbiran בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 16 years, 9 months omerbiran עזרה|Winamp/Media Player 1 2 נפתח על ידי omerbiran בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 16 לפני 16 years, 10 months omerbiran הטמפרטורה שלי גבוהה? נפתח על ידי omerbiran בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 17 years בן בעיה העכבר של המחשב נפתח על ידי omerbiran בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 17 years blue לא מצליח למחוק תיקייה ריקה [בעיה נפתרה] נפתח על ידי omerbiran בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 7 לפני 17 years אבי לוי מסך כחול כשאני עושה ריסט 1 2 נפתח על ידי omerbiran בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 16 לפני 17 years, 1 month בן איפה הטיפ השבועי הקודם? נפתח על ידי omerbiran בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 17 years, 1 month יניב מסך כחול + אתחול 1 2 3 נפתח על ידי omerbiran בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 5 38 לפני 17 years, 1 month omerbiran מוצגים 15 דיונים – 1 עד 15 (מתוך 20 סה״כ) 1 2 ←