פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › X איקס אדום בכניסה לצאט נענע
- This topic has 8 תגובות, 7 משתתפים, and was last updated לפני 15 years, 8 months by
sher823.
-
מאתתגובות
-
5 במאי 2008 בשעה 12:07 #2781
אריאל
חברכבר שבועות שאני מקבל X אדום בכניסה לצאט נענע המתקדם… ניסיתי הכל כבר.. את כל המדריכים ויש לי JAVA במחשב…..איפסתי את ה EXPLORER .שידרגתי אפילו ל 7 וכלום לא עוזר…
מחכה לתשובה….
תודה…
אריאל
5 במאי 2008 בשעה 13:47 #2783omerbiran
חברהתקנת Flash Player?
5 במאי 2008 בשעה 14:54 #2787בר זינגפר
חברנסי להוריד את התוכנה הזאת מהקישור הבא:
5 במאי 2008 בשעה 16:32 #2793צביקה
חבריש לך וינדוס ויסטה?
6 במאי 2008 בשעה 01:27 #2868אריאל
חברכן יש לי פלש….
ויש לי WIN XP
וכל שאר הצטים עובדים לי חוץ מנענע המתקדם וזה מחרפן אותי….
ותודה אגב שאתה מנסה לעזור לי…
מחכה לפתרון אחר…..
אריאל
6 במאי 2008 בשעה 03:00 #2874sonic
חברמתוך אתר נענע –
צאט נענע ותעלומת ה X האדום
מאת: נענע 18:07 06/07/2005 לכל מי מכם שנתקל בימים האחרונים בבעיה שבה מופיע X אדום במקום הצאט – להלן מספר שלבים שמעקב אחריהם עשוי להביא לפיתרון הבעיה
הסיבות להופעת האיקס האדום במקום הצ'ט הינן רבות ומגוונות – לרוב, הבעיות נובעות מהגדרות לקויות במחשב המשתמש.
להלן מספר שלבים שכדאי לנסות לבצע – על מנת להיכנס לצאט.ניקוי הקבצים הזמניים
בתפריט הדפדפן יש להיכנס לכלים (tools) ושם לאפשרויות אינטרנט (Intenet options). במסך שיפתח יש ללחוץ על מחיקת קבצים כמודגם בתמונה.
בדיקת הגדרות עידכון עמוד.
חלק מהבעיות נובעות מהעובדה שהמחשב לא מעדכן את עמוד האינטרנט בכל כניסה. לכן, באותו מסך של הגדרות אינטרנט, יש ללחוץ על הגדרות (Settings) ולבדוק שהאפשרות הראשונה – בכל כניסה לעמוד (Every visit to the page) מסומנת.
הגדרות אבטחה.
הצ'טים של נענע מבוססים על רכיבי אקטיב X הדורשים התקנה במחשב. ברוב המחשבים, ההתקנה תעבור ללא בעיה, אך בחלקם – בגלל שינויים אלו או אחרים, ההתקנה לא תבוצע באופן אוטומאטי.לכן, יש להיכנס לתצוגת האבטחה (Security) לבחור בהגדרות האינטרנט וללחוץ על מותאם אישית (Custom Level).
במסך שיפתח יש לגלול להגדרות של רכיבי אקטיב X ולבדוק שכל הפונקציות הנוגעות לדבר מסומנות ב"שאל אותי" (Prompt) או "הפעל" (Enable), כמודגם בתמונה.
הרשאות אדמין
היות ורכיבי האקטיב איקס דורשים התקנה במחשב – על המשתמש להיות מוגדר כמנהל (Administrator). על מנת לבדוק את ההגדרה של המשתמש יש להיכנס אל לוח הבקרה (Control panel) ושם לחשבונות משתמשים (user accounts).
במסך שיפתח יופיעו כל היוזרים הקיימים במחשב כאשר מתחתם רשום סוג המשתמש – מנהל או אורח. חשבון שאינו מוגדר כחשבון מנהל – לא יוכל להפעיל את הצ'ט של נענע, לכן יש לפנות למנהל המחשב על מנת שיעדכן את ההרשאות המתאימות.
לאחר השלמת כל השלבים המפורטים לעיל, לא אמורה להיות מניעה מלהיכנס אל הצ'ט והאיקס האדום לא אמור להופיע.חשוב: באם מופיעה הודעה שמבקשת להתקין רכיב אקטיב איקס – יש לאשר את ההתקנה. מבלי לאשר את ההתקנה – הצ'ט לא יוכל לעבוד והאיקס האדום ימשיך להופיע
6 במאי 2008 בשעה 03:01 #2875sonic
חבר10 ביולי 2009 בשעה 23:18 #23229רוני
חבריש לי בעיה בצ"ט נענע בסיסי נכנס אבל אף אחד לא רואה אותי ומה אני מדבר ואני רואה את כולם מה הם מדברים אז מה אני אעשה?
19 באוגוסט 2009 בשעה 22:44 #24634sher823
חבר -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.