פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 8 דיונים – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ) דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון מחשב נכבה אחרי כמה דקות ללא שימוש נפתח על ידי עמית בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 17 years number 1 הצעות לייעול האתר נפתח על ידי admin בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 8 9 לפני 17 years בן פרצו לי ל ICQ ושינו לי את הסיסמא נפתח על ידי number 1 בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 7 לפני 17 years, 1 month sonic EXPLORER.EXE נתקל בבעיה ועליו להסגר נפתח על ידי shushu בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 5 13 לפני 17 years, 1 month אריאל אמיול-אינך מחובר לשרת? נפתח על ידי moshevilenski בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 17 years, 1 month בן אקספלורר לא נפתח נפתח על ידי number 1 בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 4 לפני 17 years, 1 month אבי לוי הודעת שגיאה בICQ5 1 2 נפתח על ידי MAIA בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 6 24 לפני 17 years, 1 month בר זינגפר מחשב עושה ריסטארט לעצמו נפתח על ידי אוראל בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 5 10 לפני 17 years, 1 month אבי לוי מוצגים 8 דיונים – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)