פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 15 דיונים – 1 עד 15 (מתוך 18 סה״כ) 1 2 ← דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון הודעות חוזרות ונשנות נפתח על ידי פנינה בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 10 years, 11 months נועם קמרט תקלה NO SIGNAL נפתח על ידי פנינה בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 11 years, 5 months אבי לוי וינדוז לא חוקי דורש הפעלה. האם זה ימחק נתונים? נפתח על ידי פנינה בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 12 years, 5 months יניב האוטלוק נפתח על ידי פנינה בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 5 לפני 13 years, 1 month אבי לוי בעיה ב אימיול נפתח על ידי itzikyar בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 5 לפני 13 years, 1 month amos שגיאת מערכת נפתח על ידי פנינה בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 13 years, 2 months itsho קניית מחשב חדש נפתח על ידי admin בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 13 years, 7 months פנינה הסבר נפתח על ידי פנינה בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 14 years, 4 months itsho דיסק קשיח חיצוני נפתח על ידי פנינה בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 2 לפני 14 years, 4 months פנינה ווידוא חוקיות וינדוס עבור מדיה פלייר נפתח על ידי פנינה בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 14 years, 4 months itsho צפצופים בהדלקת המחשב נפתח על ידי פנינה בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 4 לפני 14 years, 5 months אבי לוי תקלה דחוף נפתח על ידי פנינה בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 14 years, 5 months אבי לוי נעלם לי קובץ – דחוף [הבעיה נפתרה] נפתח על ידי פנינה בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 2 לפני 16 years, 1 month פנינה כונן דיסקים נפתח על ידי פנינה בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 5 לפני 16 years, 1 month oded מחשב מרעיש- איתור נפתח על ידי פנינה בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 11 לפני 16 years, 1 month פנינה מוצגים 15 דיונים – 1 עד 15 (מתוך 18 סה״כ) 1 2 ←