פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › תקלה NO SIGNAL This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 11 years, 5 months by אבי לוי. מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) מאת תגובות 6 בנובמבר 2013 בשעה 01:55 #54286 פנינהחבר שלום, אני מעלה את המחשב. המחשב עובד (אינטרנט) פתאום בלי שום הודעה מוקדמת המסך נעלם ומופיעה הודעת נו סיגנל בתוך מסגרת כתומה. אני עושה ריסטרט למחשב ושוב המחשב עולה ושוב התקלה חוזרת ואז אני מקבלת הודעה שצריך לשחזר כיוון שגוגל כרום נסגר לא כראוי. מה אני אמורה לעשות? האם ניתן להתגבר על התקלה או שעלי להחליף כרטיס מסך? אודה על תשובה מהירה 6 בנובמבר 2013 בשעה 12:42 #54290 אבי לוימנהל בפורום שלום פנינה על פניו נראה שקיימת תקלה בכרטיס המסך. (כרטיס מתחמם או תקול) אולם אין לשלול חיווט תקול, דרייבר שאינו תואם או פגום, תקלה בלוח האם. אם יש באפשרותך למצוא אדם קרוב שיודע להחליף כ. מסך – מה טוב. באם לא, כדאי לתת לטכנאי מיומן או למעבדת שירות מוסמכת, לבדוק את הנושא מקרוב. בהצלחה ! מאת תגובות מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר