פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 15 דיונים – 1 עד 15 (מתוך 70 סה״כ) 1 2 3 4 5 ← דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון תקלה במדפסת לייזר צבעונית נפתח על ידי Royky בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 6 years, 8 months Royky תקלה במחשב הנייד נפתח על ידי idanc7 בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 7 years, 7 months אלה וירוס Safesearch: מישהו מכיר? נפתח על ידי Royky בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 7 years, 8 months Royky גוגל כרום: בעיה בשמירת תמונות נפתח על ידי Royky בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 8 years, 6 months דור העכבר שלי לפעמים קופא לשנייה נפתח על ידי עמית בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 8 years, 6 months רות בעיה במסך המחשב נפתח על ידי שיר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 8 years, 7 months Royky לא ניתן לבצע update. win 7 ultimate pro נפתח על ידי יגאל ליפשיץ בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 8 years, 7 months Royky האוזניות שלי לא מתחברות לטלפון. נפתח על ידי Perrie111 בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 8 years, 7 months Royky בעיה בגוגל כרום נפתח על ידי Royky בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 8 years, 10 months Ravok מחשב נתקע בהפתעה נפתח על ידי googono בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 9 years, 1 month Royky תוכנה לגיבוי מסמכים בענן גוגל דרייב נפתח על ידי Royky בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 9 years, 1 month Royky מסך מחשב נייד מפסיק לעבוד נפתח על ידי Royky בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 9 years, 2 months Royky עכבר אלחוטי מקרטע נפתח על ידי Royky בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 9 years, 4 months Royky תקלה בזיהוי USB נפתח על ידי Royky בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 2 לפני 9 years, 5 months Royky המחשב עולה ממש לאט נפתח על ידי דנה בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 7 13 לפני 9 years, 5 months אריאל מוצגים 15 דיונים – 1 עד 15 (מתוך 70 סה״כ) 1 2 3 4 5 ←