פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › המחשב עולה ממש לאט
- This topic has 12 תגובות, 7 משתתפים, and was last updated לפני 9 years, 3 months by
אריאל.
-
מאתתגובות
-
11 בדצמבר 2015 בשעה 18:39 #58299
דנה
חברהמערכת הפעלה בקושי מצליחה לעלות..
לוקח משהו כמו 5 6 שעות(באמת) עד שהמחשב עולה ואז בכלל אי אפשר לגלוש בו כי על כל לחיצה כמו כניסה לתיקיה אני צריכה לחכות משהו כמו 10 דקותהוא לא ממש עמוס.. יש לי אותו 5 ומשהו שנים מערכת הפעלה של וינדוס 7 3211 בדצמבר 2015 בשעה 20:07 #58300הילה
חבר[QUOTE=Dana12071]המערכת הפעלה בקושי מצליחה לעלות..
לוקח משהו כמו 5 6 שעות(באמת) עד שהמחשב עולה ואז בכלל אי אפשר לגלוש בו כי על כל לחיצה כמו כניסה לתיקיה אני צריכה לחכות משהו כמו 10 דקותהוא לא ממש עמוס.. יש לי אותו 5 ומשהו שנים מערכת הפעלה של וינדוס 7 32[/QUOTE]
על איזו מערכת הפעלה מדובר?
נסי לבצע את הפעולות הבאות גם אם לוקח המון זמן:
1. סריקה מלאה ומקיפה באנטי וירוס מעודכן
2. הסרת תוכנות לא נחוצות וסרגלי כלים (toolbar) מהתוכנות בלוח הבקרה
3. ביצוע איחוי דיסק וניקוי דיסק
4. תפעילי Ccleaner
5. תתקיני malware antibytes ותבצעי סריקה מלאה .
6. לאחר כל הפעולות תפעילי מחדש את המחשב ותחזרי לדווח אם משהו עזר.11 בדצמבר 2015 בשעה 20:14 #58301דנה
חברעשיתי סריקה של מוילר…
וזה בלתי אפשרי להיכנס לאינטרנט כי עד שזה נכנס לדפדפן עוברות כמה שעותיש אפשרות אולי לעשות סוג של שיחזור מערכת או משהו כזה?או שכדאי פשוט להזמין טכנאי ואם אני מזמינה שאני אדע מה הבעיה כדי שלא יעבוד עליתודה רבה!נ.בעשיתי סריקה של המוילר הזה מלפני יומים ולקח לו 26 שעות עד שזה סיים שבדרך כלל היה לוקח שעה וחצי שעתיים גגDana12071 2015-12-11 20:15:30 11 בדצמבר 2015 בשעה 20:39 #58302זו תופעה של דיסק קשיח תקול או מערכת הפעלה לא תקינה
ראשית תעשי שחזור ואם לא עזר אין ברירה צריך לקנות דיסק קשיחאם המחשב בא עם מערכת הפעלה מקורית את לא צריכה להזמין טכנאי תעשי שחזור יצרן אשמח לעזור לךאיזה מחשב?ואיזה מערכת הפעלה?נא לציין דגם מדויקהמשך ערב נעים11 בדצמבר 2015 בשעה 21:19 #58303הילה
חבר[QUOTE=Dana12071]
עשיתי סריקה של מוילר…וזה בלתי אפשרי להיכנס לאינטרנט כי עד שזה נכנס לדפדפן עוברות כמה שעותיש אפשרות אולי לעשות סוג של שיחזור מערכת או משהו כזה?או שכדאי פשוט להזמין טכנאי ואם אני מזמינה שאני אדע מה הבעיה כדי שלא יעבוד עליתודה רבה!נ.בעשיתי סריקה של המוילר הזה מלפני יומים ולקח לו 26 שעות עד שזה סיים שבדרך כלל היה לוקח שעה וחצי שעתיים גג[/QUOTE]
אם את יכולה לבצע שחזור מערכת תנסי.
אבל לא ציינת, איזו מערכת הפעלה יש לך?
וממתי, בערך, קיימת הבעיה? האם זה קרה פתאום או שמההתחלה היה לא תקין?12 בדצמבר 2015 בשעה 08:31 #58304דנה
חבראני רק יודעת שזה וינדוס 7 32..
עשיתי הפעלה מחדש אתמול אז אני מקווה שעד הצהריים המחשב יעלה ואני אראה את שאר הפרטים על המחשבוזאת תקלה שנמשכת כבר שנה וקצת פשוט רק לפני חודש זה הפך להיות ממש חמור12 בדצמבר 2015 בשעה 11:18 #58305הילה
חבר[QUOTE=Dana12071]אני רק יודעת שזה וינדוס 7 32..
עשיתי הפעלה מחדש אתמול אז אני מקווה שעד הצהריים המחשב יעלה ואני אראה את שאר הפרטים על המחשבוזאת תקלה שנמשכת כבר שנה וקצת פשוט רק לפני חודש זה הפך להיות ממש חמור[/QUOTE]
במקומך הייתי לוקחת למעבדה.
שקודם כל יעשו לך גיבוי ויצילו דברים חשובים ואחר כך יתקנו את הבעיה.
או אם את אמיצה ורוצה לעשות משהו שונה – תתקיני לינוקס. אשמח להסביר לך על זה.
זה יחייה את המחשב שלך וזה יתאים לך במידה ואת לא גיימרית ואת משתמשת במחשב רק לגלישה בסיסית, קצת אופיס, צפייה ביוטיוב וכו'.כשתוכלי לראות את פרטי המחשב, אשמח אם תוכלי לכתוב כאן גם כמה זיכרון RAM יש לך . זה חשוב .
12 בדצמבר 2015 בשעה 23:09 #58308דנה
חבר13 בדצמבר 2015 בשעה 00:03 #58309הילה
חברהעלתי תמונה של מה מערכת ההפעלה[/QUOTE]
לדעתי, גם אם יש לו רק 2 ג'יגה זיכרון בסך הכל המחשב סביר מעבד סביר.
נראה לי שהבעיה היא שלא בוצעה אקטיבציה (windows activation: not available) ואולי זה משפיע על הכל ומאט.אני עדיין בדעה שכדאי לך להתקין לינוקס זה ירוץ הרבה יותר טוב על המחשב הזה ולא יעשה לך בעיות.
17 בדצמבר 2015 בשעה 08:20 #58323Royky
חברהבעיה אותה את מתארת יכולה לנבוע, בין היתר, מחימום יתר של המעבד. זה הדבר הראשון אותו הייתי בודק. כאן, צריך לבדוק גם את המאורר שמותקן מעל המעבד וגם את צלעות הקירור שתחת אותו מאורר ולוודא שאין שם לכלוך כמו אבק, וכד'. אם כאן הבעיה, הנושא יפתר די בזול.
עניין נוסף שהייתי בודק זה את הזכרונות. י יתכן ואחד מהם תקול. זה יאט את המחשב באופן מהותי.אופציה נוספת היא דיסק קשיח. אבל לפני שאת מחליפה אותו, עדיף היה לבצע פירמוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה ולראות אם הבעיה נפתרה. רק במקרה שהבעיה לא נפתרה יהיה צורך להחליף דיסק קשיח. במקרה כזה ולאור גילו של המחשב שלך, הייתי שוקל רכישת מחשב חדש הכולל בתוכו דיסק SSD.20 בדצמבר 2015 בשעה 11:58 #58333HilaSupport
חברנראה כמו תקלה בדיסק הקשיח.
צריך לזהות את יצרן הדיסק:Seagate/Western Digital/Hitachi/Toshiba/Samsungלגשת לאתר היצרן ולהוריד תוכנת דיאגנוסטיקה (חינמית)לפעול בהתאם להוראות ההתקנה ולצרוב לדיסק או ל Disk On Key.לאתחל את המחשב מהדיסק הצרוב או מ DOK.להריץ את תוכנת הבדיקה, בד"כ יש בדיקה "בסיסית", וגם בדיקה "יסודית".נא להזהר לא להריץ בטעות "מחיקה".במידה שהבדיקה נכשלת, יש לנסות לגבות חומר חשוב מהדיסק,ולאחר מכן לבצע פירמוט בעזרת אופציה מתאימה בדיסק הבדיקה הנ"ל.לבדוק פעם נוספת ולוודא כי תוכנת הבדיקה משלימה את הבדיקה הבסיסית והיסודית בהצלחה.אם יש הצלחה, ניתן להתקין מחדש את מערכת ההפעלה, התוכנות, ולשחזר את המידע האישי שגובה.אם לא, הדיסק תקול ויש לקנות דיסק חדש.24 בדצמבר 2015 בשעה 16:06 #58339דני
חברלפני כשנתיים הייתה לי אותה תקלה לאחר החלפת כמעט כל המחשב שעלה לי לא מעט התברר שבכלל הלוח תקול החלפתי את הלוח הכל הסתדר.
השאלה אם זה כלכלי בכלל. ואולי במקרה הזה משהו אחר נדפק שם .אבל אני רואה אתם נותנים הצעות ועל זה תבורכו אבל אתם שוכחים שהמחשב כמעט לא עולה לכן כמעט בלתי אפשרי לערוך את כל הבדיקות האלה .תודה3 בינואר 2016 בשעה 00:14 #58369אריאל
חברבקשר לזה שהמערכת ההפעלה לא עולה תבדקי איזה תוכנות עולות ביחד עם המחשב תנטרלי הכל חוץ מאנטי וירוס ובקבצים שמשתמשים בתיקית וינדוס
בקשר לזה שהמחשב איטי תפתחי מנהל משימות תבדקי איזה תוכניות פועלות ברקע(לחיצה על Ctrl Shift Esc)עדיף שתשלחי תמונה -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.