פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 14 דיונים – 1 עד 14 (מתוך 14 סה״כ) דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון אקספלורר חוסם לי את פקדי ActiveX נפתח על ידי yanivtoti בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 14 years, 10 months טכנאי בעיה במסנגר – שגיאה 80048823 נפתח על ידי yanivtoti בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 6 8 לפני 15 years, 1 month יניב דרייבר | כ.קול [נפתר] נפתח על ידי yanivtoti בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 9 לפני 15 years, 2 months אבי לוי לא מצליח להתקין את google earth נפתח על ידי yanivtoti בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 12 לפני 15 years, 3 months אבי לוי 2 בעיות שאני לא מצליח לתקן 1 2 3 נפתח על ידי אלי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 5 32 לפני 15 years, 3 months yanivtoti תוכנת TVants נפתח על ידי yanivtoti בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 17 years, 7 months אבי לוי עכבר שנעלם [נפתר] נפתח על ידי yanivtoti בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 4 לפני 17 years, 7 months אבי לוי המלצה לנגן נפתח על ידי yanivtoti בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 4 לפני 17 years, 8 months אבי לוי שחזור איש קשר שנמחק מהמסנג’ר נפתח על ידי ורד כהן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 5 לפני 17 years, 8 months יניב לא רואה פלאשים נפתח על ידי yanivtoti בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 17 years, 8 months אבי לוי הוספת תמונה לחתימת מייל בוואלה נפתח על ידי yanivtoti בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 17 years, 8 months מתן הלפרט שחזור איסיקיו ישן בבקשה ! נפתח על ידי yanivtoti בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 17 years, 8 months yanivtoti התקנת כרטיס מסך לכונן נפתח על ידי yanivtoti בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 17 years, 8 months yanivtoti איך אני מצרף תמונה לחתימת מייל בוואלה? נפתח על ידי yanivtoti בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 17 years, 8 months yanivtoti מוצגים 14 דיונים – 1 עד 14 (מתוך 14 סה״כ)