פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 15 דיונים – 16 עד 30 (מתוך 221 סה״כ) → 1 2 3 … 13 14 15 ← דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון צירוף לרשימת חשבונות נפתח על ידי חבצלת בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 6 לפני 8 years, 5 months הילה שגיאה בהעלאת ווינדוס f1 נפתח על ידי איציק בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 4 לפני 8 years, 6 months הילה תיקון הגדרות המקלדת במחב נפתח על ידי מירה מאיר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 8 years, 7 months הילה gmail לא מאפשר לי לצרף קבצים נפתח על ידי שירה אודזר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 8 years, 7 months הילה תקלות ב- Gmail נפתח על ידי רינת דש בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 6 לפני 8 years, 8 months הילה תוסף בכרום שלא ניתן להסירו נפתח על ידי ליאור בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 6 6 לפני 8 years, 8 months הילה לא מקבל מייל – חלונות 10 נפתח על ידי mc80 בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 4 לפני 8 years, 8 months הילה דפדפן כרום קורס נפתח על ידי אלירן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 8 years, 8 months הילה כל מה שאני מורידה במחשב לא נשמר לי כאשר אני מכבה את המחשב נפתח על ידי יהב בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 8 years, 9 months הילה הוספת חשבון GMAIL ל Outlook נפתח על ידי nav בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 10 לפני 8 years, 10 months Ravok אקספךורר 11 נפתח על ידי danibotv בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 8 years, 11 months הילה הכפלת מערכת ההפעלה נפתח על ידי chana בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 5 לפני 8 years, 11 months chana לא מצליחה לפתוח קובץ word נפתח על ידי בר קופמן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 8 years, 11 months הילה המרה מפי.די.אף נפתח על ידי revitalg בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 9 years הילה חלוקת דיסק קשיח מחדש נפתח על ידי רחלי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 9 years הילה מוצגים 15 דיונים – 16 עד 30 (מתוך 221 סה״כ) → 1 2 3 … 13 14 15 ←