צירוף לרשימת חשבונות

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים צירוף לרשימת חשבונות

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    חבצלת
    חבר

רשימת חשבונות גוגל במחשב אצלי כבר מלאה. אני רוצה לצרף עוד חשבון, לא אכפת לי שיהיה על חשבון אחד החשבונות הקיימים. איך עושים זאת? כשאני לוחצת על "יציאה" נפתח חלון כאילו אני רוצה להכנס לחשבון. מה עושים?

cobra
    חבר

תנסי לעשות ללחוץ על "הוסף חשבון".

תנסי לצרף צילום מסך כך יהיה יותר קל לעזור לך.
    חבצלת
    חבר

אני יכולה להוסיף את החשבון שלי דרך "הוסף חשבון", רק אני רוצה שאני לא אצטרך לעשות את זה, אלא כשאפתח את ג'ימייל והוא יתן לי את חשבונות גוגל, החשבון שלי כבר יופיע שם.

הילה
    חבר

שלום,

אם הבנתי אותך נכון, את רוצה ללחוץ על ג'ימייל ולראות את החשבון שלך –  אל תתנתקי מהחשבון .
    ובפעם הבאה שתכנסי לג'ימייל – החשבון יופיע על המסך ותבחרי אותו.

hilla2017-01-03 20:34:28

חבצלת
    חבר

לא הבנת אותי. נכון כשפותחים את ג'ימייל נפתח חלון "בחר חשבון" ויש שם רשימה של חשבונות? אני רוצה שהחשבון שלי יופיע שם, אבל רשימת החשבונות שם כבר מלאה. לכן כל פעם אני צריכה ללחוץ מחדש על "הוסף חשבון", לכתוב את האות הראשונה של החשבון שלי ורק אז הוא מופיע. 

בקשר לפתרון שהצעת, אני לא רוצה להשאיר את החשבון שלי פתוח כי יש עוד אנשים שמשתמשים במחשב הזה. 
    מקווה שהבנת מה אני רוצה לעשות
    ותודה
    הילה
    חבר

אין אפשרות לצאת מהחשבון וגם לראות אותו ברשימה.

[QUOTE=חבצלת]לא הבנת אותי. נכון כשפותחים את ג'ימייל נפתח חלון "בחר חשבון" ויש שם רשימה של חשבונות? אני רוצה שהחשבון שלי יופיע שם, אבל רשימת החשבונות שם כבר מלאה. לכן כל פעם אני צריכה ללחוץ מחדש על "הוסף חשבון", לכתוב את האות הראשונה של החשבון שלי ורק אז הוא מופיע. 

בקשר לפתרון שהצעת, אני לא רוצה להשאיר את החשבון שלי פתוח כי יש עוד אנשים שמשתמשים במחשב הזה. 
    מקווה שהבנת מה אני רוצה לעשות
    ותודה

[/QUOTE]

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.