פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 15 דיונים – 1 עד 15 (מתוך 96 סה״כ) 1 2 3 … 5 6 7 ← דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון WARFACE המשחק זורק אותי נפתח על ידי אייל בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 4 years, 2 months Royce איך להכניס קבצים למכונה וירטואלית [בעיה נפתרה] נפתח על ידי יוסי כהן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 7 לפני 4 years, 4 months יוסי כהן פירמוט דיסק והתקנת ווינדוס נפתח על ידי קוביבוי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 4 years, 4 months unix תקלת שמע בזום נפתח על ידי אודל גוזלן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 4 years, 5 months unix רעשים חזקים מהמחשב בעת הדלקה נפתח על ידי Yoniiko בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 4 years, 5 months unix נוסחה שגויה באקסל נפתח על ידי rich בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 4 years, 5 months unix פותח אתר אחר בלחיצה על GMAIL נפתח על ידי אורן כהן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 4 years, 6 months unix תקלה במצב שינה [בעיה נפתרה] נפתח על ידי meidi בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 7 לפני 4 years, 6 months unix Windows Software Protection לוקחת המון אחוזים מהמעבד נפתח על ידי Yoniiko בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 4 לפני 4 years, 6 months unix אחוז שימוש במעבד מאוד גבוה נפתח על ידי שמעון בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 4 years, 6 months unix התקנת אאוטלוק בPOP נפתח על ידי מנחםמנחם בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 4 years, 6 months unix עט דיגיטלי בפוטושופ נפתח על ידי ה' הוא האלוקים בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 4 years, 7 months unix לא מראה תצוגת סמלים מוקטנת אלא רק מלבן לבן [בעיה נפתרה] נפתח על ידי ה' הוא האלוקים בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 4 לפני 4 years, 7 months ה' הוא האלוקים מחשב נכנס לתרדמה נפתח על ידי albert460 בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 4 לפני 4 years, 7 months unix הודעת אין אפשרות להציג מסמך-שגיאה בסוקר מיקרוסופט נפתח על ידי אבן-זהר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 6 לפני 4 years, 7 months unix מוצגים 15 דיונים – 1 עד 15 (מתוך 96 סה״כ) 1 2 3 … 5 6 7 ←