פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 12 דיונים – 16 עד 27 (מתוך 27 סה״כ) → 1 2 דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון ייעוץ בכרטיסי מסך נפתח על ידי יוסי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 16 years, 3 months אסף ווליום נפתח על ידי shellyw בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 8 לפני 16 years, 3 months shellyw לא מצליח להעתיק קובץ גדול נפתח על ידי yarongerstel בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 16 years, 3 months אבי לוי disk on key נפתח על ידי beny בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 16 years, 3 months אבי לוי החלפת לוח אם נפתח על ידי shmuel בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 16 years, 3 months אבי לוי דרייבר לכרטיס קול נפתח על ידי זוהר שמעיה בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 5 8 לפני 16 years, 3 months זוהר שמעיה דואר וואלה ופייסבוק נפרצו נפתח על ידי אלכס טוקר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 16 years, 3 months אלכס טוקר שאלה | יותר נכון 2 נפתח על ידי דור בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 16 years, 3 months אלי פתיחת קבצים נפתח על ידי יפעת בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 5 לפני 16 years, 3 months אלי כיצד מגדירים שהתוכנה תעלה עם אתחול המחשב? נפתח על ידי איתי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 16 years, 3 months איתי יש לי בעייה בווינדוס נפתח על ידי אסף בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 5 7 לפני 16 years, 3 months איתי בעיה|המסך לא עובד כרואי נפתח על ידי almog412 בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 5 לפני 16 years, 3 months almog412 מוצגים 12 דיונים – 16 עד 27 (מתוך 27 סה״כ) → 1 2