פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › החלפת לוח אם This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 3 months by אבי לוי. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 28 באוקטובר 2009 בשעה 13:53 #27260 shmuelחבר בחשב הוחלף לוח אם לאחר כשנה של עבודה ללוח מתקדם יותר. מרכת ההפעלה עלתה אלה שכאן נוצרה בעייה, לא ניתן להכנס לאינטרנט כי נדרש כנראה התקנת ההגדרות של הכרטיס רשת (O.B ). השמע אינו פועל, כונן DVD אינו פועל. נאמר לי כי אני צריך לבצע התקנה חדשה של מערכת ההפעלה. האם זה נכון ? אודה לתשבותכם. 28 באוקטובר 2009 בשעה 16:34 #27269 אסףחבר כן זה נכון אתה צריך את הדיסק התקנת הדרייבר שקיבלתה עם הלוח אם החדש שקניתה כדי שהמערכת הפעלה שלך תזהה אותו ואם אין לך את הדיסק תבדוק דרך חיפוש באינטרנט אם אפשרי להוריד את הדרייבר של התוח אם שלך 28 באוקטובר 2009 בשעה 21:41 #27292 אבי לוימנהל בפורום החלפת לוח האם כרוכה בדרך כלל בפרמוט מלא. השאלה היא האם המחשב פורמט לאחר ההתקנה ? מה לגבי התקני מערכת, האם הם מותקנים ? מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר