פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 15 דיונים – 46 עד 60 (מתוך 96 סה״כ) → 1 2 3 4 5 6 7 ← דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון מחשב איטי נפתח על ידי Sh-PC בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 8 לפני 15 years, 4 months אלי מסך כחול נפתח על ידי מיסטר בין בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 15 years, 5 months eladmilr בעיה עם המחשב בהפעלתה נפתח על ידי gitah בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 15 years, 5 months eladmilr תקלה|להפוך מ FAT32 לNTFS [בעיה נפתרה] נפתח על ידי Segev95 בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 4 לפני 15 years, 5 months Segev95 קובץ word לא נפתח לי.. נפתח על ידי עפרה בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 6 לפני 15 years, 5 months itsho צפצוף מחרפן מגוף המחשב. נפתח על ידי קפלנים בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 5 לפני 15 years, 5 months eladmilr הודעת שגיאה בכיבוי המחשב נפתח על ידי m_avron בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 12 לפני 15 years, 5 months itsho אקספלורר קורס נפתח על ידי eladmilr בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 4 לפני 15 years, 5 months אבי לוי מצלמת אינטרנט מובנית לא עובדת נפתח על ידי zivk בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 8 לפני 15 years, 5 months itsho שגיאה שמופיעה כל הזמן unifs נפתח על ידי luliz בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 15 years, 5 months eladmilr ביטול user account control בויסטה [נפתרה] נפתח על ידי eladmilr בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 3 לפני 15 years, 5 months eladmilr מחשב מפעיל עצמו מחדש נפתח על ידי orben בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 10 לפני 15 years, 5 months אבי לוי מחשב נתקע לכמה שניות בכל פעם נפתח על ידי itayos בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 5 לפני 15 years, 5 months אבי לוי וינדוס XP HOME [בעיה נפתרה] נפתח על ידי wafa בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 15 years, 5 months אבי לוי האייקונים נעלמים משולחן העבודה [נפתרה] נפתח על ידי doronh בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 15 years, 5 months doronh מוצגים 15 דיונים – 46 עד 60 (מתוך 96 סה״כ) → 1 2 3 4 5 6 7 ←