פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 8 דיונים – 16 עד 23 (מתוך 23 סה״כ) → 1 2 דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון כרטיס מסך מובנה נפתח על ידי זיו מישל בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 5 לפני 15 years, 3 months אני לדודי מאוורר מעבד והוצאת חומרה באופן בטוח נפתח על ידי אביעד בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 6 לפני 15 years, 3 months yuda תוכנות מסרבות לעלות בחלונות 7 נפתח על ידי אני לדודי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 15 years, 3 months אבי לוי אפשר קצת מדריכים לבעיות נפוצות נפתח על ידי אני לדודי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 15 years, 3 months אני לדודי חיבור דיסק או קיי נותן הודעה למטה נפתח על ידי joey בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 15 years, 3 months מירית הודעת מערכת נפתח על ידי מוטי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 5 לפני 15 years, 3 months אני לדודי תקלה בצריבה עם נרו6 נפתח על ידי yanivgev7 בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 5 לפני 15 years, 3 months אני לדודי אינטרנט אקספלור נפתח על ידי דבורה בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 8 לפני 15 years, 3 months אני לדודי מוצגים 8 דיונים – 16 עד 23 (מתוך 23 סה״כ) → 1 2