פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › כרטיס מסך מובנה This topic has 4 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 15 years, 1 month by אני לדודי. מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ) מאת תגובות 9 במרץ 2010 בשעה 10:58 #31533 זיו מישלחבר שלום לכולם. התקנתי במחשב ווינדאוס 7 . ויש לי כרטיס מסך מובנה בלוח,בסיים ההתקנה ראיתי במנהל ההתקנים שכל הדרייברים מותקנים ,אני רוצה למחוק את הדרייבר שהותקן בהתקנה של ווינדואוס 7 ולהתקין את הדרייבר המתאים מתוך הדיסק של הלוח שברשותי איני מצליח למחוק את הדרייבר שהותקן מווינדוס 7 כיצד אני עושה זאת מוחק ומתקין .שהכנסתי את הדיסק של הלוח או לא מתקין אוטומטית.האם יש בעיה בדרייבר??? תודה . 9 במרץ 2010 בשעה 17:46 #31545 אני לדודיחבר מה הבעיה בדרייבר של חלונות 7? כי אם מערכת ההפעלה זיהתה את ההתקן סביר להניח כי יש לך עכשיו דרייבר חדיש יותר ממה שהיה. ויש תוכנה מצויינת שנקראת driver checker המזהה כל דרייבר במערכת ההפעלה שלך, מודיע אלו דרייברים מיושנים ומציעה להוריד ולהתקין את הדרייברים הספציפיים. כמו תמיד חייים לעשות system restore point וכן לגבות את הדרייברים הקיימים כדי למנוע תקלה. בהצלחה 9 במרץ 2010 בשעה 17:49 #31546 אני לדודיחבר סליחה-שכחתי לכלול את הלינק: http://www.driverchecker.com/ 9 במרץ 2010 בשעה 21:53 #31570 אבי לוימנהל בפורום אם מנהל ההתקנים שלך שלם ותקין, כדאי להשאיר את זה כך. הקישור שצרפת מכיל כלי לסריקה אחר התקנים ולא מחייב תמיד לדרייבר עדכני ומתאים. 10 במרץ 2010 בשעה 10:52 #31603 אני לדודיחבר מאחר וכתבתי שאני משתמשת בתוכנה הזו בהצלחה, הקישור שצרפתי הוא עבור המשתמש החכם שבעקבות מה שכתבתי יוכל למצא את התוכנה המלאה ברשת בהצלחה מאת תגובות מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר