פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 15 דיונים – 16 עד 30 (מתוך 33 סה״כ) → 1 2 3 ← דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון לא מצליח לצרוב קובץ VIDEO נפתח על ידי MOSHETV0 בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 14 years, 7 months שלומי לא מצליח לשלוח תמונות מאלבום התמונות דרך נפתח על ידי בנימין בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 14 years, 7 months שלומי אין לי קול\סאונד במחשב [נפתרה] 1 2 3 נפתח על ידי מרדכי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 7 32 לפני 14 years, 7 months אבי לוי boot בלתי אפשרי [נפתרה] נפתח על ידי יאיר8 בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 7 לפני 14 years, 7 months יאיר8 ניטור טמפרטורת רכיבי המחשב נפתח על ידי אבי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 14 years, 7 months itsho שגיאה מוזרה מצורף תמונה יש למישהו מושג ? נפתח על ידי itsho בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 7 לפני 14 years, 7 months itsho powerpoint נפתח על ידי dbyz בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 14 years, 7 months שלומי הרד דיסק מלא נפתח על ידי גדעון בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 5 5 לפני 14 years, 7 months blue מחשב נכבה נפתח על ידי nizar בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 14 years, 7 months שלומי קבלת מיילים איטית באאוטלוק אקספרס נפתח על ידי יצחק ליאור בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 8 לפני 14 years, 7 months שלומי מחשב אינו עולה נפתח על ידי אלי קריאם בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 14 years, 7 months שלומי בעיה במסך נפתח על ידי נהיל בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 14 years, 7 months שלומי הדלקת המחשב נפתח על ידי beny בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 15 years אבי לוי הודעה מתקבלת למרות הסרת תוכנה נפתח על ידי איש אחד בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 5 לפני 15 years אבי לוי הווינדוס לא עולה בהדלקת המחשב… נפתח על ידי No 1dea בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 15 years אבי לוי מוצגים 15 דיונים – 16 עד 30 (מתוך 33 סה״כ) → 1 2 3 ←