פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 15 דיונים – 31 עד 45 (מתוך 62 סה״כ) → 1 2 3 4 5 ← דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון עזרו לי בבקשה נפתח על ידי inbalfeya בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 5 9 לפני 14 years, 5 months inbalfeya איזה אנטי וירוס חינמי להוריד,בהתאם לצרכי נפתח על ידי dorit בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 7 9 לפני 14 years, 5 months sonic הסבר נפתח על ידי פנינה בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 14 years, 5 months itsho אקספלורר לא נפתח נפתח על ידי miki8651 בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 6 לפני 14 years, 5 months OriB מהירות אינטנרט נפתח על ידי אבי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 14 years, 5 months OriB תקלה במדפסת נפתח על ידי idanp בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 14 years, 5 months OriB איך לראות מצלמת IP דרך האינטרנט נפתח על ידי joey בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 14 years, 5 months OriB צבע תפריט אקספלורר 8 שחור נפתח על ידי מוטי קרן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 14 years, 5 months OriB לאחר התקנת דפדפן גוגל נפתח על ידי מוטי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 7 לפני 14 years, 5 months OriB דרייבר | כ.רשת אלחוטי נפתח על ידי forgename בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 14 years, 5 months OriB עזרה בבחירת זיכרון [נפתר] נפתח על ידי עומרי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 9 לפני 14 years, 6 months עומרי מסך כחול נפתח על ידי michanonymi בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 6 לפני 14 years, 6 months blue אייקונים בסרגל שולחן עבודה נפתח על ידי אריה לוינטל בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 7 לפני 14 years, 6 months אריה לוינטל פירמוט מחשב נייד נפתח על ידי ציקו בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 5 14 לפני 14 years, 6 months אורן1 מחשב נכבה לבד נפתח על ידי בוריס בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 5 לפני 14 years, 6 months blue מוצגים 15 דיונים – 31 עד 45 (מתוך 62 סה״כ) → 1 2 3 4 5 ←