פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › איזה אנטי וירוס חינמי להוריד,בהתאם לצרכי
- This topic has 8 תגובות, 7 משתתפים, and was last updated לפני 14 years, 5 months by
sonic.
-
מאתתגובות
-
31 במאי 2008 בשעה 15:08 #4874
dorit
חבררש, דוקטון ומי שכתב לי שלום רב ותודה
הספקתי קצת לקרוא, לברר על תוכנות אנטי וירוס חינמיות ולהבין את דרישותי/צרכי.
סליחה על הבורות – האם האנטי וירוס אמור לסרוק רק מיילים מהאאוטלוק (אני לא משתמשת בו)? האם יש תוכנות אנטי וי. שסורקות גם מיילים שאקבל בוואללה /יאהו / ג'ימייל בנוסף להגנות ששרתי אתרים אלה אמורים לספק?
אשמח לקבל המלצתך והמלצת חבריך איזה מתוכנות האנטי וירוס להוריד מביניהן.
מה אני מחפשת:
1. עדיף חינמית. אם בתשלום – א. הוצאה חד פעמית לשנתיים-שלוש בלא שאצטרך לקנות בכל שנה גירסא חדשה ומכאן שאקבל את השידרוגים המתקדמים יותר שלה – בחינם. ב. סביב 150ש"ח-הולך.
2. קלה להתקנה במחשב, פשוטה לתפעול
3. לא כבדה מדי (כמו נורטון החדשה)
4. ביצועים גבוהים והגנה יעילה מפני כל מרעין בישין ידועים – חוסמת, שמה בהסגר, מסירה: וירוסים, תולעים, טרויאנים, חייגנים …
5. שהתוכנה תנתח כל פעולה שאבצע (ו/או שמע' ההפעלה תבצע), ושתהיה מסוגלת לפעול במהירות כנגד תוכנות מזיקות. שתתריע מפני כניסה לאתרים מזיקים / לא בטוחים (לא יודעת אם כדאי שגם תמנע ממני…?!)
6. סריקה מהירה של המחשב והמיילים בזמן אמת – בכל פעם שאפתח מחשב ואתחבר לרשת, בלי שאני אצטרך לזכור לעשות זאת בעצמי. עדיין שתהיה אופציה לסריקה ידנית יזומה שלי בנפרד – כשהמחשב לא מחובר לאינטרנט.
7.עדכונים שוטפים שמעדכנים את עצמם לבד(בלי שאצטרך כמובן לזכור לעשות זאת בעצמי), על מנת לשמור את תוכנת האנטי-וירוס מעודכנת מדי יום.
8. מה שהתוכנה לא יודעת לעשות או לא מעדכנת לבדה – אז שתשלח הודעות קלות לקריאה ולתפעול איך להוריד עדכונים וכו'.
9. סטטיסטיקות על איומים וכו'.
לאחר קריאה – על מה תמליץ מבין התוכנות החינמיות הבאות:
AVG 8
נבהלתי למיקרא פירוט ביצועי התוכנה בתשלום לעומת החינמית (אולי החינמית לא תגן מספיק?). מאידך הבנתי שכל שנה צריך לקנות את הגירסה החדשה יותר
AVAST
AVIRA ANTI VIR PERSONAL EDITION CALSSIC
PC TOOLS ANTI VIRUS VERSION 4/0
ANTEGAMES ANTI VIRUS 2006 4.0.2
קספרסקי (היכן לקנות במחיר הטוב ביותר)
דורולה [email protected]
31 במאי 2008 בשעה 16:54 #4876יריב
חברשלום
AVIRA ANTI VIR
AVAST
AVG 8
וקספרסקי
כולם קיבלו באתר הבדיקות העצמאי AV-comparatives המדרג את רמת האפקטיביות של התוכנות האנטי וירוס Advanced+, הדרגה הגבוהה ביותר.
יש לזכור שנבדקו הגרסאות המלאות ורק 2 מבין התוכנות AVSAT החינמית שדורשת רק הרשמה וקספרסקי בתשלום באות בחשבון מבחינה זאת.
AVG 8 החינמית מספקת הגנה מעולה נגד וירוסים וספייורים וכן בדיקת לינקים מסוכנים בחיפוש בגוגל וחסימת אתרים מסוכנים.
התוכנה מתעדכנת פעם ביום ויש לזכור לעדכן ידנית לפחות פעם נוספת.
ANTI VIR אנטי וירוס מעולה גם בגרסה החינמית מעט מטריד בכל עדכון מציג פרסומת
לקניית הגרסה המלאה בנוסף בזמן סריקה כאשר הוא מגלה מזיק הוא עוצר ומחכה לתגובת המשתמש.
ובהגדרת ברירת המחדל אינו מגן על הדואר האלקטרוני ויש להגדיר זאת לאחר ההתקנה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3545039,00.html
AVAST נותן חבילת הגנה מושלמת תמורת הרשמה בלבד.
http://computers.walla.co.il/?w=/4015/1284086
קספרסקי בתשלום אנטי וירוס מושלם מעט עצבני ומטריד ניתן לקניה בכ 80 ש"ח (רשיון לשנה)
1 ביוני 2008 בשעה 01:06 #4886אבי לוי
מנהל בפורוםסריקת הדואר הנכנס והיוצא של תוכנת האנטי ווירוס, מתבצעת לשרתי
POP \ SMTP \ IMAP שרתים של דואר אאוטלוק סטנדרטים.
תיבות דואר חיצונית כגון: ג'מייל, וואלה, יאהו וכו'… מצויידים במנוע סריקה שסורק את תעבורת הנתונים העוברים דרכו.
תמיד מומלץ לסרוק קבצים שהורדו ממיל חיצוני ברשת לפני פתיחתם.
חבילת האבטחה של קספרסקי 7 , עונה על כל הדרישות שלך וזו דעתי האישית.
ראוי לציין שבנוסף לחבילת אבטחה מתקדמת עם חומת אש, הרגלי גלישה נכונים ושימוש נבון במחשב יכולים לחסוך לך הרבה צרות.
אציין כמה כללים של ברזל לטובת שאר הגולשים ולאו דווקא ישירות אלייך.
יש להיזהר כמו מאש מתוכנות שיתוף למינהם עם דגש מיוחד על הורדה של תוכנות.
להמנע ככל האפשר מהורדה והתקנה של תוכן שאינו חוקי. בעיקר תוכנות אנטי וירוס פרוצות ושאר פיתויים שעלולים לעלות אחר כך ביוקר. להמנע מלהקליק על קישורים חשודים ברשת. נתקלתם בבאנר גדול וצבעוני שצורח ומהבהב : תקליק עלי \ לחץ כאן וכו… לא מכירים ? לא נוגעים. ישנם גם חלונות הדומים מאד לתיבות דו השיח של חלונות. טכניקה זאת באה להטעות את הגולש שעליו להקליק ולפתוח את הקישור הבטוח לכאורה, אך רוב הסיכויים שמסתתרת שם רוגלה נחמדה. אפשר בדרך כלל לזהות בקלות מלכודת כזאת, ע"י הנחת סמן העכבר על המודעה עצמה. אם חץ העכבר הופך לאצבע מעבר לקישור עם הנגיעה בחלון הנ"ל, רוב הסיכויים שמדובר ברוגלה והקשר של החלון הזה לחברת מיקרוסופט הוא דימיוני בהחלט. לחובבי הקראקים, פאצ'ים וסיריאלים, כל כניסה לאתרים כאלה שמספקים את התוכן הזה, מסוכנת מאד. הסיכוי לחטוף שם רוגלות ו – ROOTKIT גבוה מאד.
להמנע מלהתקין סרגלי כלים על הדפדפן. דגש מיוחד לסרגלים שאינם מוכרים. במקרה הטוב זה עלול לגרום לבעיות בגלישה ובתפקוד המערכת. במקרה הפחות טוב, זה שער כניסה ישיר למחשב שלכם.
לחובבי הפורנו… דעו לכם שרוב גדול של הצרות הכי גדולות והמזיקים המסוכנים ביותר נמצאים באתרים האלה. אם בכל זאת אי אפשר להתאפק, אסור באיסור מוחלט להוריד ולהתקין כלום מאתרים כאלה. עצם הכניסה אליהם והקלקה על כל מה שנמצא שם , שותלת לכם מיידי רכיבי ריגול, חלקם בדרגת סיכון גבוהה. מהאתרים האלה שומר נפשו ומחשבו ירחק.
בחזרה לנושא שלנו, קספרסקי הוא אכן עצבני. באחת הסקירות שלו באתר Y-NET כינו אותו כשומר ראש רוסי עצבני ששתה הרבה קפה. אני באופן אישי מעדיף אותו. או את חבילת האבטחה של ZONE ALARM .
Rush 2008-6-1 3:26:31 16 בדצמבר 2010 בשעה 13:13 #39081אוריה111
חבראיך אני יכולה להגדיר ב avg שיבדוק גם את המייל של ג'ימייל?
16 בדצמבר 2010 בשעה 13:55 #39084יעקב כהן
חברשלום לך.
אני ממליץ מתוך ניסיון של כמה שנים טובות,על האנטי וירוסNOD 32 .הוא לא כבד ותומך בתיבת האימייל וכל יום מתעדכןכמה פעמים,מומלץ בחום ולא יקר רק 150 ש"ח,עם עדכונים לשנה.בהצלחה.16 בדצמבר 2010 בשעה 14:08 #39086אוריה111
חברה avg היא תוכנה חינמית, ואני לא שאלתי איזה אנטיוירוס כדאי, שאלתי מה לעשות עם זה שה avg לא בודקת מיילים נכנסים ויוצאים של ג'ימייל, ושל חשבון הנטויז'ן שלי היא כן בודקת.
16 בדצמבר 2010 בשעה 20:14 #39103OriB
חבראני לא יודע אם זה אפשרי, אני לא מכיר את התוכנה, אך אולי זה ירגיע אותך:
עוד אפשרות זה להגדיר את הג'ימייל באאוטלוק דרך POP3, ואז ה-AVG כן יסרוק:OriB 2010-12-16 20:17:54 17 בדצמבר 2010 בשעה 10:54 #39129אוריה111
חברתודה על התשובה והקישורים
קראתי מה שכתוב, בגדול אני יודעת שהג'ימייל אמור לבדוק וירוסים, אבל זה שאני לא רואה הודעה בגוף המייל כמו שכל תוכנות האנטיוירוס מצרפות, שההודעה נבדקה/שהקובץ הכיל וירוס ונמחק, וכו', מטריד את מנוחתי. בינתיים קיבלתי קישור לקליפ ביוטיוב על שינוי הגדרות ב avg ובאינקרידמייל כדי שהוא כן יבדוק וירוסים במייל נכנס ויוצא, אבל החזרתי את ההגדרות של האינקרידמייל למצב הקודם, כי הוא לא זיהה את הסרבר שהגדרתי לפי מה שהיה בקליפ.
הנה הקישור אם אתה רוצה לראות במה מדובר.
http://www.youtube.com/watch?v=jep9cZI0PHc17 בדצמבר 2010 בשעה 11:22 #39130sonic
חבראין צורך להיכנס לקישור. אפשר פשוט לראות את הוידאו כאן:
[TUBE]jep9cZI0PHc[/TUBE]
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.