פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 15 דיונים – 1 עד 15 (מתוך 25 סה״כ) 1 2 ← דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון האתר של חברת מיקרוסופט לא עובד [בעיה נפתרה] נפתח על ידי נאור בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 6 10 לפני 13 years, 2 months shlomo49 תולעת שמונעת הרשאות לרג'יסטרי נפתח על ידי איתי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 13 years, 5 months ניסים מחשב איטי ביותר – דחוף נפתח על ידי hushi בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 5 13 לפני 13 years, 9 months רונן_ג מסך שחור במשחק מחשב. נפתח על ידי אופק בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 9 לפני 13 years, 9 months שי המחשב לא מזהה דיסק אודיו (הבעיה נפתרה) נפתח על ידי יוסף בר-צבי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 14 לפני 13 years, 9 months אבי לוי מחשב נתקע במשחקים נפתח על ידי maayanway1 בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 10 לפני 13 years, 10 months maayanway1 פסים אלכסוניים על המסך נפתח על ידי asig110 בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 13 years, 10 months ניסים המחשב שלי נכבה כל שעה או שעתיים נפתח על ידי בקי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 13 years, 10 months ניסים מה האנטיוירוס הכי טוב? [בעיה נפתרה] נפתח על ידי אבי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 5 לפני 13 years, 10 months אבי אתרי אינטרנט לא עולים עד הסוף נפתח על ידי אנדרי בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 6 לפני 13 years, 11 months אבי לוי בעיית גלישה באתרים מסויימים [כותרת נערכה] נפתח על ידי guyhen44 בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 5 11 לפני 13 years, 11 months אבי לוי מחשב בהמתנה לבד נפתח על ידי moti בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 13 years, 11 months אבי לוי Windows Media Player נפתח על ידי עומר אילון בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 8 לפני 13 years, 11 months ניסים כונני דיסקים לא עובדים נפתח על ידי rocolla בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 14 years, 1 month itsho צורב לא צורב נפתח על ידי אסףמימון בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 14 years, 1 month itsho מוצגים 15 דיונים – 1 עד 15 (מתוך 25 סה״כ) 1 2 ←