פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › מחשב נתקע במשחקים
- This topic has 9 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 13 years, 10 months by
maayanway1.
-
מאתתגובות
-
24 ביוני 2011 בשעה 18:24 #43164
maayanway1
חברהבעיה התחילה במחשב שלי לא מזמן והיא קוראת כמעט בכל משחק שאני משחק, גם כאילו שכבר עבדו בעבר כראוי על המחשב הזה.
בעיקרון, הבעיה הכי שכיחה היא שהמשחק ניתקע והדרך היחידה לשחזר אותו היא באמצעות לחיצה על alt.control.deliteואז על ביטול או אסקייפ. (קורה כל חצי דקה בערך).בעיה נוספת היא שמשחקים מסוימים עובדים איטי ביותר, למרות שבעבר עבדו חלק.אני פונה אליכם כמוצא אחרון לפני שאני שולח את המחשב לבדיקה של בעיות חומרה..תודה רבה לכל מי שינסה לעזור!!! מערכת הפעלה – win724 ביוני 2011 בשעה 20:40 #43166ארז
חברמה שאני רוצה לדעת בנוסף זה מה קורה אם אתה עובד מס' שעות ללא הרצת משחקים? המחשב מתפקד כראוי? האם נתקע או לא?
אם התקיעות הן בעיקר במשחקים אז ככל הנראה ה CPU מתחמם יתר על המידה או הכרטיס מסך לא מתפקד כראוי.ממתי התקלה התחילה?תבצע סריקה מקיפה של המחשב לוירוסים ותוכנות ריגול תוודא שהוא נקי מהבחינה הזו, תבדוק את הטמפרטורה של המעבד דרך ה BIOS או בתוכנת צד שלישי, מידע נוסף איך לבדוק נמצא פה:תבדוק את הביצועים של הכרטיס מסך שלך בעזרת תוכנת 3dbenchmark test.תפרט לנו כאן איזה חומרה יש לך: לוח אם, כרטיס מסך, זכרון, מעבד, וגם בן כמה המחשב? האם מדובר במחשב שקנית בשנה האחרונה או יותר ישן?איזה סוג של משחקים אתה משחק?לאחר שנקבל את התשובות לשאלות אלו נוכל להתקדם לשלב הבא.שבת שלום25 ביוני 2011 בשעה 13:50 #43171maayanway1
חבראוקיי, ככל הנראה המחשב לא מתחממם והכי הגיוני זה שיש בעיה בכרטיס מסך, כמו שאתה אומר.
אבל, כשעשיתי מבחני benchmark במשחקים כמו GTA IV וMAFIA 2 המחשב עבר אותם בהצלחה ולא הראה שום בעיות…המחשב שלי בין בערך שנתיים והבעיה קוראת גם במשחקים כמו GTA IV שכבר הרצתי חלק לפני כמה חודשים וגם במשחקים ישניםכמו HEROES V….מפרט מחשב:prossesor= amd pheonm x4 3.0gbgraphic card= nvidia geforce gtx 275memory card= patriot DDR2 2x2gbmotherboard= gigabyte ma770-ud3נ.בסליחה שהטעתי בכותרת – הבעיה קוראת רק במשחקי מחשבmaayanway1 2011-06-25 13:51:50 26 ביוני 2011 בשעה 21:24 #43213maayanway1
חברהקפצה
27 ביוני 2011 בשעה 04:56 #43219ניסים
חברתוריד עומס מהמחשב
הסבר בשביל XP ובסוגריים לוינדוס 7
ב XP התחל הפעלה (בוינדוס 7 לגשת לשורת החיפוש) לרשום msconfig ב XP לגשת ללשונית אתחול
(בוינדוס 7 לגשת לשונית הפעלה) ולהסיר את הוי מהכול. בxp בלבד לא להסיר את הוי מ ctfmon שזה סרגל השפה.לעשות ריסטארט תופיע הודעה סמן בוי אל תציג הודעה זאת שוב.
בנוסף תריץ סריקת וירוסים במצב בטוח עם… זה ועם… .. זה.אם לא עזרכנס שוב ל msconfig לשונית שירותים תסמן בוי הסתר את כל שירותי מייקרוסופט ממה שנשאר להסיר תוי מהכל תעשה ריסטארט
עכשיו גם נתקע?
27 ביוני 2011 בשעה 23:02 #43229maayanway1
חברלא עזר… המחשב לא כבד הוא רק עושה בעיות במשחקים.
עכשיו שיחקתי והמחשב ניתקע ויצא מהמשחק, ואז המחשב הציג הודעה: "מנהל התצוגה נכשל (או ניתקע או ניסגר) ונאלץ לבצע שיחזור)נראה שזו בעיה בדריברים אבל עידכנתי אותם אלף פעם וגם פירמטתי את המחשב והתקנתי את הדריברים מחדש וזה לא עזר…28 ביוני 2011 בשעה 13:34 #43240אבי לוי
מנהל בפורוםנראה לי שמדובר בכשל של כרטיס המסך שלך,
נסה להתקין כ. מסך חלופי כולל דרייבר מתאים ולבדוק.28 ביוני 2011 בשעה 16:47 #43243maayanway1
חברבאמת נשמע הכי הגיוני, אבל לפני כמה חודשים החליפו לי את הכרטיס מסך מכיוון שהוא עשה בעיות, כך שזה מוזר
שזה התקלקל כל כך מהר…28 ביוני 2011 בשעה 17:36 #43245אבי לוי
מנהל בפורוםעל סמך הנתונים שהבאת ובמיוחד לאחר פרמוט המחשב,
אין ספק שמדובר בכשל של חומרה.אני רק יכול לשער שזה קשור לכ. המסך שלךאו לתושבת לוח האם (סלוט) שהכרטיס אמור לשבת בתוכה.אני מקווה שהכשל רק בכרטיס ולא בתושבת.נסה להחליף את הכרטיס באחר, ולחליפין נסה את הכרטיס הנוכחי במחשב אחר.על מנת לבודד ולהגיע לשורש התקלה.בהצלחה !28 ביוני 2011 בשעה 20:58 #43248maayanway1
חברמביחנת כסף דווקא יותר זול להחליף לוח אם… בכל מקרה, אנסה מה שאמרת, תודה!
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.