פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 8 דיונים – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ) דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון תהליך לא פעיל של המערכת נפתח על ידי hafakot בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 4 לפני 12 years, 6 months itsho בעיה בהארד דיסק. יש תיקון? נפתח על ידי hafakot בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 4 לפני 12 years, 9 months יניב בדיקת כונן קשיח נפתח על ידי hafakot בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 13 years, 2 months itsho מחשב מזמזם נפתח על ידי hafakot בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 13 years, 4 months hafakot העברה מ32 ל64 ביט. נפתח על ידי hafakot בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 13 years, 5 months יניב מחשב נתקע ורעש תר. תר.. ברמקולים נפתח על ידי hafakot בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 13 years, 7 months hafakot משהו שמע על זה? איך זה עובד? מתחבר ישר ללוח או לUSB?! נפתח על ידי hafakot בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 13 years, 7 months hafakot המחשב נכבה לי נפתח על ידי hafakot בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 6 15 לפני 13 years, 12 months תומר מנור מוצגים 8 דיונים – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)