פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › המחשב נכבה לי
- This topic has 14 תגובות, 6 משתתפים, and was last updated לפני 13 years, 12 months by
תומר מנור.
-
מאתתגובות
-
24 באפריל 2011 בשעה 03:07 #42055
hafakot
חבריש לי בעיה במחשב. המחשב שלי יחסית חזק ואני עושה איתו עבודות גרפיקה,וידאו וסאונד. היו לי לאחרונה כמה תקלות במחשב. החלפתי ספק חשמל החלפתי זכרון שנפגם, סידרתי את הRAID. עכשיו אחרי שהספק חשמל במחשב והכל לכאורה בסדר, אני מדליקה את הקיובייס והמחשה אפילו לא מנסה לפתוח פרוייקט מיד הוא נכבה.בפעם אחרת הוא פותח וסוגר אחרי כמה זמן את המשב או תוקע אותו. מה כבר יכול להיות? יש תוכנה שיכוה לדעת מה הבעיות של המחשב?
24 באפריל 2011 בשעה 09:03 #42064itsho
מנהל בפורוםמגוון הבעיות שעלולות לגרום לזה הוא עצום.
קודם – נתחיל עם העובדה שלא כתבת איזה וינדוס יש לך.
ולא כתבת איזה RAID יש לך. (יש RAIDים מאוד בעייתיים…)כשאתה כותב "מיד הוא נכבה" – האם הכוונה שהמחשב עושה ריסט ? או נכבה ממש ?
אם הוא נכבה ממש – סביר מאוד שמדובר בבעיית חומרה.
אם הוא עושה ריסט – כנראה מדובר בבעיית תוכנה. – נסה לבטל את האיתחול האוטומטי.איך מבטלים את האיתחול האוטומטי:
לחיצה ימנית על "מחשב" -> מאפיינים -> הגדרות מערכת מתקדמות ->
הפעלה ושחזור -> הגדרות -> הסר את הסימון מהשורה "הפעל מחדש באופן
אוטומטי".אם לאחר מכן תקבל מסך כחול, כתוב כאן את הפרטים (מספר הSTOP) וננסה להמשיך לעזור.
25 באפריל 2011 בשעה 23:48 #42095hafakot
חבריש לי ווינדוס 7 וRAID1 . עשיתי מה שכתבתסם יש שם עוד אופציה אם לרשום את האירוע ביומן הרישום.לסמן גם שם וי.
מה זה עוזר שככה עשיתי בעצם?26 באפריל 2011 בשעה 08:19 #42102יניב
מנהל בפורוםביטול "הפעל מחדש באופן אוטומטי" יאפשר לך לקבל מסך כחול עם מספר השגיאה 0x……. ברגע שישנה בעיה
ולפי מספר השגיאה אפשר לדעת מה הבעיהכמו כרטיס מסך או זיכרון וכו…..26 באפריל 2011 בשעה 11:00 #42115אבי
חברRosenblaster שלום לך
עקבתי אחרי כל התקלות שיש בפורום ואתה רושם לכלום לדבר איתך במייל הפרטיזה לא בסדר, רוצים לדעת מה הפתרון אז מה הפואנטה של האתר הזה???26 באפריל 2011 בשעה 13:55 #42116יניב
מנהל בפורוםשלום אבי,
דבר ראשון אם תסתכל על התגובה שלי "אחת לפני שלך" , אתה תראה שאני כן עונה.דבר שני לפעמים דרוש טיפול יותר מעמיק ואנשים שצריכים לקבל מענה דחוף פונים אליי או במייל או במסנגר שם אני זמין יותר.לתפוס אותי מתוך כל האנשים שנותנים פה מענה דרך האתר "כמו שאתה רוצה" ולהגיד למה האתר הזה בכלל טוב ??? קצת פוגע.אנחנו פה בסך הכל מנסים לתת את המענה הכי טוב בצורה הכי נוחה וכל זאת ללא תשלום.26 באפריל 2011 בשעה 14:56 #42130תומר מנור
חברהאם הבעייה חוזרת כאשר את לא משתמשת בקיובייס ?
27 באפריל 2011 בשעה 00:09 #42187hafakot
חברבאמת בטלתי ואתמול הוא שוב נתקע.הוא לא נכבה או הדליק את עצמו מחדש אלא פשוט נתקע ואפילו הCAPS LOCK לא הגיב. אגב, יש לי מעבד amd phenom ii x4 965 ובעקרון 4 ג'יגה זכרון כרגע אני רק עם 2 ג'יגה כי אחד מהזכרונות נדפק ושלחתי להחלפה. יכול להיות שזה בגלל שהזכרון הוא מועט והמעבד חזק?
27 באפריל 2011 בשעה 11:18 #42196אבי לוי
מנהל בפורוםאין אפשרות לקבוע באם התקלה שלך נובעת מהזכרון הפיזי – אם כי גם זה יתכן.
תוכנת האודיו הנ"ל מרסקת לך את המערכת.יש לבדוק תחילה את גרסת דרייבר השמע שלך ובמידת האפשר, להוריד דרייבר עדכניאו אחר שמתאים ולבדוק באם התקלה נפתרה.דבר נוסף שעלול לסייע זה, נושא האצת החומרה.בדוק את האצת חומרת הקול שלך.איני יודע באם הוא מובנה על הלוח או נפרד, לדעתי שווה בדיקה.27 באפריל 2011 בשעה 11:23 #42199hafakot
חברהקיובייס מרסקת את המערכת?
27 באפריל 2011 בשעה 11:37 #42200תומר מנור
חבראיזה כרטיס קול יש לך ?
27 באפריל 2011 בשעה 11:44 #42205hafakot
חברFast Track Pro של M-AUDIO
אף פעם הוא לא עשה לי כאלה בעיות.בתחילה המחשב נכבה לי בגלל ספק חשמל פגום. החלפתי. אח"כ היה לו קשה לעבוד והתברר שאחד מהזכרונות לא טובים.שלחתי להחלפה. ועכשיו הוא נתקע לי.
אגב,תודה על העזרה27 באפריל 2011 בשעה 11:51 #42206תומר מנור
חברהקדמה קלה,בעבר עסקתי גם בתחום של עריכת סאונד.מנסיוני ומנסיון אחרים:במידה והמחשב של הקיובייס משמש אותך לפרנסה או בצורה מקצועית,יש לבצע התקנה נקייה של מערכת הפעלה,התקנת התוכנות של הסאונד וזהו.לא אנטי וירוס ולא אופיס ואפילו לא לחבר אותו לאינטרנט.עכשיו,האם התקנת את הדרייבר המעודכן ביותר של הכרטיס ? האם הקיובייס מקורי ? והשאלה הנוספת שעדיין לא קבלתי עליה תשובה היא האם המחשב מתפקד טוב כאשר הקיובייס לא פועל ?
27 באפריל 2011 בשעה 11:58 #42208hafakot
חבריש לי דרייבר מעודכן של הכרטיס. CUBASE STUDIO 4 מקורי. המחשב מתפקד די טוב.אולי נתקע לי פעם אחת.אבל הנפילה שלו כשפותחים פרוייקט סאונד.
27 באפריל 2011 בשעה 12:01 #42210תומר מנור
חברפרוייקט חדש או רק את אלו שעבדת עליהם? תעשי בדיקה עם חדש….
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.