פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 7 דיונים – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ) דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון עזרה| דיסקים לא עולים לי אוטמטית \ דימון טולס\ דיסק קון קי נפתח על ידי Liquidator בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 2 לפני 9 years, 12 months Liquidator בעיה אינטרנט אקספלורר 11 לא עובד נפתח על ידי Liquidator בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 6 לפני 10 years, 6 months itsho עזרה דחוף טכנאי שהזמנתי הרס לי את הבוט נפתח על ידי Liquidator בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 7 לפני 10 years, 7 months גל בעיה| לא רואים איקונים של תמונה , בקבצי תמונה! נפתח על ידי Liquidator בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 6 לפני 10 years, 8 months Liquidator אינטרנט אקספלורר 10 קורס כול כמה דק' נפתח על ידי Liquidator בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 11 years, 1 month נענע10 המחשב נתקע בביוס נפתח על ידי Liquidator בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 11 years, 1 month nav שגיאה מופיעה בהדלקת הוינדוס לאחר ניסיון של שדרוג [בעיה נפתרה] 1 2 נפתח על ידי Liquidator בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 22 לפני 11 years, 3 months אבי לוי מוצגים 7 דיונים – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)