עזרה דחוף טכנאי שהזמנתי הרס לי את הבוט

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים עזרה דחוף טכנאי שהזמנתי הרס לי את הבוט

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Liquidator
    חבר

הייתה לי בעיה במחשב סוג של לופ כל פעם שאני מדליק. ניסיתי לעשות תיקון מערכת לא אצליח אז התקשרתי לטכנאי ואותו טכנאי בה ושם לי ווינדוס 7 שככול הנראה שנגעו בו מתכנתים עם מלא באגים ושגיאות.
    שניסיתי לעשות לו אימות אם זה חוקי זה לא אצליח כלל.
    עכשיו הסרתי את אותו קראק שהוא שם ועשיתי ריסטרט והמחשב לא נדלק ונהיה מסך שחור.
    בקיצור מה אתם מציעים לי לעשות?
    נתתי לאותו טכנאי צ'ק כדאי לבטל לו?
    אותו טכנאי חשוב לציין ישר פירמט לי את המחשב מבלי לנסות לפתור את בעיית הלופ.
    בקיצור מה אני יעשה? יפרמט לבד ויעזוב את זה? או יקרא לו שנית?

איך אני נפתר מהבעיה שהטכנאי עשה לי בבוט: http://sizmedia.com/my.php?i=woogod2tqiw4.jpg

תעזרו לי איך אני פותר את הבעיה?

Liquidator2014-09-17 16:37:52

גל
    חבר

כמעט 90% מהטכנאים שיפרמטו לך את המחשב ישימו לך מערכת הפעלה פרוצה אלא אם כן
    יש לך רישיון חוקי.
    הטכנאי מבחינתו עשה את העבודה, הוא פתר לך את התקלה והתקין לך מערכת הפעלה שפעלה (עד שאתה נגעת בה).

http://www.youtube.com/watch?v=CYiw7qC6Ho0

אברהם
    חבר

clicker – כטכנאי מחשבים בהכשרתי, הרשה לי להעיר על דבריך:

1- אין כזה דבר '90% מהטכנאים יתקינו לך מערכת הפעלה פרוצה'. להתקין מערכת הפעלה שאינה חוקית- זה לא חוקי. במידה והוא מחליט שהוא עובר על החוק- לכל הפחות הוא חייב ליידע בכך את הלקוח ולהסביר לו את ההשלכות!
    2- אם להסתמך על התיאור של פותח האשכול, אני חולק בהחלט על קביעתך כי 'הטכנאי מבחינתו עשה את העבודה'.  ההחלטה הנמהרת של פירמוט מחשב בלי נסיון לאבחן את התקלה- מצביעה על התנהגות חובבנית ורשלנית (זו תופעה מוכרת ובלתי נסבלת אצל "מבינים במחשבים" המתיימרים לתפקד כטכנאי מחשבים).   
    ישנם מספר גורמים אפשריים לתקלה של איתחולים. הפעולה הראשונה שננקוט במקרה כזה,  זה להגדיר ב-F8 : 
     "disable automatic restart", ונבדוק את הודעת השגיאה. כמובן שיתכן שזה נובע מחום יתר של מעבד- את זה נבדוק ב-BIOS.
     לפרמט את המחשב זה הכי קל בעולם, אבל זה ממש לא מקצועי (סתם אגב, מעניין אם הוא גיבה לו את החומר החשוב לפני הפירמוט).

10avraham2014-09-17 18:26:20

Liquidator
    חבר

[QUOTE=10avraham]
    clicker – כטכנאי מחשבים בהכשרתי, הרשה לי להעיר על דבריך:

1- אין כזה דבר '90% מהטכנאים יתקינו לך מערכת הפעלה פרוצה'. להתקין מערכת הפעלה שאינה חוקית- זה לא חוקי. במידה והוא מחליט שהוא עובר על החוק- לכל הפחות הוא חייב ליידע בכך את הלקוח ולהסביר לו את ההשלכות!
    2- אם להסתמך על התיאור של פותח האשכול, אני חולק בהחלט על קביעתך כי 'הטכנאי מבחינתו עשה את העבודה'.  ההחלטה הנמהרת של פירמוט מחשב בלי נסיון לאבחן את התקלה- מצביעה על התנהגות חובבנית ורשלנית (זו תופעה מוכרת ובלתי נסבלת אצל "מבינים במחשבים" המתיימרים לתפקד כטכנאי מחשבים).   
    ישנם מספר גורמים אפשריים לתקלה של איתחולים. הפעולה הראשונה שננקוט במקרה כזה,  זה להגדיר ב-F8 : 
     "disable automatic restart", ונבדוק את הודעת השגיאה. כמובן שיתכן שזה נובע מחום יתר של מעבד- את זה נבדוק ב-BIOS.
     לפרמט את המחשב זה הכי קל בעולם, אבל זה ממש לא מקצועי (סתם אגב, מעניין אם הוא גיבה לו את החומר החשוב לפני הפירמוט).

[/QUOTE]

הבעיה היא שהוא שם לי קראק שלא משנה מה גם אם אני מפרמט את המחשב אותו קראק לא נמחק מהבוט.
    ושהוא נמחק אז הבוט עדיין ככה מופיע.
    ואני לא יודע איך פותרים את הבעיה?
    הטכנאי באמת לא אבחן לי את הבעיה הוא ישר החליט שצריך לפרמט את המחשב.
    גל
    חבר

אברהם גם אני טכנאי PC מוכשר, צר לי להודיע לך אך לפי מירב ידיעתי 90% מהטכנאים שפגשתי
    מתקינים מערכת הפעלה פרוצה, אני לא אומר שהם לא מודיעים ללקוח, אך זו המציאות בארץ.
    אף אחד לא מוכן לרכוש רשיון חוקי בגלל המחיר.

ולא אמרתי שהטכנאי פעל בצורה מקצועית, סה"כ אמרתי שמבחינתו של הטכנאי הוא פעל בסדר,
    לבוא ולבטל לו את הצ'ק עלול לגרור לתביעה.

clicker2014-09-17 21:20:42

Liquidator
    חבר

[QUOTE=clicker]
    אברהם גם אני טכנאי PC מוכשר, צר לי להודיע לך אך לפי מירב ידיעתי 90% מהטכנאים שפגשתי
    מתקינים מערכת הפעלה פרוצה, אני לא אומר שהם לא מודיעים ללקוח, אך זו המציאות בארץ.
    אף אחד לא מוכן לרכוש רשיון חוקי בגלל המחיר.

ולא אמרתי שהטכנאי פעל בצורה מקצועית, סה"כ אמרתי שמבחינתו של הטכנאי הוא פעל בסדר,
    לבוא ולבטל לו את הצ'ק עלול לגרור לתביעה.

[/QUOTE]

עלק תביעה ….ואתה פ'חחח טכנאי מחשבים…מצחיק אתה…
    דבר ראשון הבן אדם לא נתן לי שום קבלה ולא שלמתי לו מע"מ
    מה שאומר שבמילים פשוטות הוא יכול לנשק לי בתחת
    למה? כי הוא לא הביא לי קבלה ומסתבר שהוא עובד שחור
    מה שאומר שאם הוא יתבע אותי נניח אז יתבעו אותו מסה"כ
    למה? כי הוא עובד שחור.
    אז שב בשקט לפני שאתה מדבר.
    גל
    חבר

מאיפה לי לדעת שהוא לא הוציא לך חשבונית מס.
    ועם הדיבור המגעיל שלך אתה יכול להמשיך ולשבור את הראש, אני לא מתכוון להגיב פה יותר.

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.