פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 9 דיונים – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ) דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון המחשב מתנהג מוזר!! חייבת עזרה דחוף!! נפתח על ידי מיכל כהן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 10 years, 11 months מיכל כהן דחוף!!- המדפסת מדפיסה דפים ריקים 1 2 נפתח על ידי תמר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 5 21 לפני 11 years, 2 months תמר משהו נמחק ואינו בשום מקום נפתח על ידי דניאל בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 5 6 לפני 11 years, 2 months dedi1943 הוא פרץ לי עכשיו למחשב עוד פעם. נפתח על ידי מיכל כהן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 11 years, 2 months יניב תוסף כרום להורדת וידאו מאתרים שונים נפתח על ידי מיכל כהן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 12 לפני 11 years, 2 months מיכל כהן שלום לצוות המומחים נפתח על ידי מני בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 11 years, 2 months מיכל כהן חייבת עזרה דחוף!!! פרצו לי למחשב!! נפתח על ידי מיכל כהן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 11 years, 2 months מיכל כהן שגיאות אבטחה! [בעיה נפתרה] נפתח על ידי מיכל כהן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 4 לפני 11 years, 3 months א.ש אין סאונד במחשב חדש [בעיה נפתרה] נפתח על ידי מיכל כהן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 4 לפני 11 years, 3 months א.ש מוצגים 9 דיונים – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)