פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › אין סאונד במחשב חדש [בעיה נפתרה] This topic has 3 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 11 years, 3 months by א.ש. מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) מאת תגובות 18 בפברואר 2014 בשעה 08:49 #55423 מיכל כהןחבר קניתי מחשב ואין לי סאונד. אני מחברת אוזניות והמחשב לא קולט אותם בכלל. כל התקני השמע מותקנים ומעודכנים ובכל זאת אין שמע. ניסיתי כמה אוזניות שעובדות במחשבים אחרים, אבל המחשב לא קולט אותם. כשאני מנסה לפתור בעיות בשמע נפתחת לי הודעה זו: נראה שהרכיב ההיקפי אינו מחובר. בדוק את החיבור. אשמח לתשובה. 18 בפברואר 2014 בשעה 09:38 #55425 א.שחבר שלום מיכל, אני משער שברשותך מחשב נייח ואינך מחברת את האוזניות למקום הנכון. כך גם רומזת ההודעה שקיבלת – "נראה שהרכיב ההיקפי אינו מחובר. בדוק את החיבור." מיקום האוזניות צריך להיות בשקע הירוק מאחורי המחשב. (יתכן גם מקדימה) במידה ומותקן לך כרטיס קול , תצטרכי לחבר את האוזניות לשקע הירוק בכרטיס קול. הוא אמור להיות מתחת לשקעים שבתמונה. דווחי אם הסתדרת. בהצלחה! 18 בפברואר 2014 בשעה 09:59 #55426 מיכל כהןחבר וואו תודה!! הצלחתי!! ניסיתי עד עכשיו בשקע הירוק בחזית הכונן. עכשיו שמתי מאחורה וזה עובד. תודה רבה!! 18 בפברואר 2014 בשעה 10:28 #55427 א.שחבר בכיף. מאת תגובות מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר