פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 12 דיונים – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ) דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון הודעות חוזרות ונשנות נפתח על ידי פנינה בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 10 years, 11 months נועם קמרט תיקיית הורדות נתפחת לאט נפתח על ידי יעקב@יעקב בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 11 years נועם קמרט החלפת סיסמא למשתמש במחשב נפתח על ידי עופר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 7 לפני 11 years אברהם אינטרנט כל הזמן מתנתק נפתח על ידי נועם קמרט בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 11 years, 1 month נועם קמרט מסך כחול בעת התחברות לאינטרנט נפתח על ידי נועם קמרט בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 11 years, 1 month נועם קמרט windows NT במקום windows 8 נפתח על ידי נועם קמרט בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 11 years, 1 month נועם קמרט חנות האפלקציות חושבת שאני לא מחובר לאינטרנט ואני כן נפתח על ידי נועם קמרט בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 11 years, 1 month נועם קמרט בעייה בהתקנת וונדוס 8ץ1 נפתח על ידי נועם קמרט בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 5 לפני 11 years, 1 month אברהם המסך נכבה ונדלק ואחרי 10 דקות חוזרה לתפקוד מלא נפתח על ידי נועם קמרט בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 11 years, 1 month nav החיפוש המובנה באינטרנט של וונדוס 8 לא עובד נפתח על ידי נועם קמרט בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 11 years, 1 month נועם קמרט אין מנהל התקן ל PCI Serial Port. נפתח על ידי נועם קמרט בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 11 years, 1 month נועם קמרט חלק מהאפלקציות לא פעלות בוונדוס 8.1 נפתח על ידי נועם קמרט בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 11 years, 1 month נועם קמרט מוצגים 12 דיונים – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ)