פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 15 דיונים – 1 עד 15 (מתוך 73 סה״כ) 1 2 3 4 5 ← דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון Error 0x80010135: Path too long -מה זה אומר נפתח על ידי הודיה בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 8 years, 3 months גל מסך משחיר נפתח על ידי יוני כהן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 8 years, 3 months גל כונן E מלא, מה לעשות? נפתח על ידי ורוד בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 8 years, 3 months גל מנוע חיפוש גוגל נפתח על ידי אריאל בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 8 years, 6 months גל כרום נסגר לי כשאני לוחץ על "הדפס" נפתח על ידי אסף333 בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 8 years, 6 months גל דיסק אונקי נפתח על ידי ASD בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 8 years, 6 months גל בעיית שמע נפתח על ידי בינה בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 8 years, 6 months גל אין חיבור USB נפתח על ידי אולג בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 8 years, 6 months גל בעיות עם דפדפן כרום נפתח על ידי א.ש בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 8 years, 7 months א.ש תקלת אנטיוירוס נפתח על ידי NikX בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 8 years, 8 months גל סקייפ נפתח על ידי מוטי קובלנץ בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 8 years, 11 months מוטי קובלנץ מציאת תיקייה שנעלמה נפתח על ידי עליזה בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 8 years, 11 months גל שיחה עם טכנאי נפתח על ידי נתן נתן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 9 years גל שחזור סיסמה של GMAIL נפתח על ידי sigalit בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 9 years גל החיבור שלך אינו פרטי נפתח על ידי אלישבע בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 9 years גל מוצגים 15 דיונים – 1 עד 15 (מתוך 73 סה״כ) 1 2 3 4 5 ←