התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
kobi levi
חברשלום לכולם.
גם אני מבקר ונעזר בפורום "תקלה",ואני מבקש לומר שזה אחד
הפורומים הטובים שיש באיטרנט,וצוות מקצועי מעולה.ממש עושים עבודה נהדרת.
כל הכבוד,תמשיכו כך.

kobi levi
חברתודה רבה לך.

kobi levi
חברשלום לך.
נכנסתי לאן שאמרת לי וראיתי שההגדרות בסדר,ושמתי את המחוון ל-25% ,אני מקווה שזה יעזור לי,אבל למה לא נקבעות לי נקודות שחזור באופן אוטומטיזה מה שמפריע לי.בברכה,ותודה.kobi levi
חברשלום לך.
ממה שאני יודע המערכת צריכה לקבוע לי נקודות שחזור באופן אוטומטי.ואצלי המערכת לא עושה את זה,רק שיש – Windows Update אושאני מתקין איזה תוכנה.אז המערכת יוצרת נקודת שחזור.אני מקווה שהיסברתי את עצמי בצורה יפה.בברכה,ותודה.kobi levi
חברמה ?אין תוכנה כזו ?
kobi levi
חברשלום לך.
אל תדאג,אני ידווח בכל מקרה.בינתיים זה בסדר.בברכה,ותודה.
kobi levi
חברשלום לך.
תראה אין לי בעיה לקבוע נקודות שחזור,הבעיה היא שאחרי בערך 3 ימיםכל הנקודות נמחקות גם מה שהמחשב קבע באופן אוטומטי,וגם מה שאני קבעתי בצורה ידנית,אבל עכשיו שהיזזתי את הסמן ל-25%אני מאוד מקווה שזה יסתדר.אם זה לא יסתדר אני ידווח לך.בברכה,ותודה.
kobi levi
חברשלום לך.
נכנסתי לאן שהיפנת אותי וראיתי שזה מסומן בצורה כמו שאמרת לי.ואילו הסמן למטה מסומן על 5% ,האם זה בסדר?בברכה,ותודה.kobi levi
חברשלום לכם.
האם מישהו מחברי הצוות התמיכה\הפורום יכול בבקשה לומר לימדוע נמחקות לי כל נקודות השחזור,בין מה שהמחשב קובע באופן אוטומטיאו שאני קובע באופן ידני ?בברכה,ותודה.kobi levi
חברשלום לך -RUSH
אני מאוד מודה לך העיצות הנבונות,שאתה מעלה כאן בפורום,
על כן אני לא אגע בתוכנה הזאת ואסתפק בתוכנה – Ccleaner ,
שגם לפי דעתי עושה את העבודה בצורה טובה.
kobi levi
חברשלום לך.
ויתרתי על ההתקנה של האקספלורר 7 ,כי זה לא מסתדר לי עם מה שאני רוצה,אחרי שעשיתי את מה שהמלצת לי,וגם זה לא עזר לי.לכן החלטתי לוותר עליו ולהישאר עם האקספלורר 6 ,הישן ,והטוב ,שאין לי איתו שום בעיה עובד מצוין.ובהיזדמנות זו אני מצטער על הטירחה של כל אלה שניסו לעזור לי.תודה רבה לכולם.

kobi levi
חברשלום לכולם.
תודה לכולם על העזרה,הסתדרתי.

kobi levi
חברשלום לכולם.
בתוכנת הניקוי – Ccleaner ,
באחד הסימונים יש שם מחיקת קבצי – index.dat
מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה עושה למחשב,
האם יכול להיות שזה הגורם למחיקת שם משתמש וסיסמא באתרי אינטרנט ובפורומים ?kobi levi
חברRush שלום לך.
קודם כל שבוע טוב לך.אני מתקין את IE7 באנגלית ,אתה יכול בבקשה לשלוח לי צילום ,איפה בדיוק אני צריך לסמן את -V .

kobi levi
חברשלום לך.
אני שמח שאתה מנסה למצוא את הבעיה ומנסה לעזור לי,אני כרגע עם אקספלורר 6 ,ושכשאני מתקין את אקספלורר 7 ,אני רואה שנמחקות לי הסיסמאות ,אז אני מוחק אותו וחוזר לאקספלורר 6 ,ומה שמעניין פה,זה התוכנה – Ccleaner שמותקנת כל הזמן עם אותן הגדרות,גם באקספלורר 6 ,וגם באקספלורר 7 ,השאלה שנשאלת פה ?למה ב – 6 זה בסדר,ואילו – 7 זה מוחק לי סיסמאות.
תודה רבה.

-
מאתתגובות