פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › שאלה על התוכנה registry booster 2 This topic has 3 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 17 years by kobi levi. מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) מאת תגובות 21 במאי 2008 בשעה 15:39 #4310 kobi leviחבר שלום לכולם. אני מחפש תוכנה לניקוי הריג'סטרי,במהלך החיפושים נתקלתי בתוכנה – rigestry booster 2 ,האם מישהו מכיר את התוכנה הזאת ,ויכול בבקשה להמליץ, או לא להמליץ ,לי על התוכנה. 21 במאי 2008 בשעה 19:29 #4341 אבי לוימנהל בפורום באופן אישי לא התנסיתי עם התוכנה הזאת. השם שלה גורם לי להרתע ממנה. כמו כן לא מומלץ להתעסק עם מערך הרישום, בכל אופן לא עם תוכנה שאינה מוכרת. אם אין לך בעיה או שגיאה, אז לא כדאי לגעת. תוכנת TuneUp Utilities 2007 מומלצת וטובה. וכן תוכנת CCleaner בתפריט סוגיות הרישום. כל התעסקות נוספת שלא לצורך עם תוכנות שונות, עלולה לגרום להרבה כאבי ראש. 21 במאי 2008 בשעה 20:20 #4342 בןחבר התוכנה , מהמובילות בתחום. ניתן להשתמש ללא חשש. בהצלחה בן 21 במאי 2008 בשעה 20:22 #4343 kobi leviחבר שלום לך -RUSH אני מאוד מודה לך העיצות הנבונות,שאתה מעלה כאן בפורום, על כן אני לא אגע בתוכנה הזאת ואסתפק בתוכנה – Ccleaner , שגם לפי דעתי עושה את העבודה בצורה טובה. מאת תגובות מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר