התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
בר זינגפר
חברמישהו???
בר זינגפר
חברמשתמש מוגבל הוא משתמש אשר לא יכול לבצע פעולות רבותבמחשב מה שהמחשב מבקש ממך שכדי שוכל לבצע את הפעולה הרצויה אתה צריך להיות משתמש רגיל ולא מוגבל….
תעשה זאת דרך לוח ההגדרות בחשבונות משתמשים,
בהצלחה
בר זינגפר
חבראו שאתה יכול לדחוס את הכונן עושים זאת כך:
התחל>המחשב שלי>לוחצים קליק ימני על הכונן המבוקש>מאפיניים>סמן V בקוביה שרשום "דחוס כונן זה כדי לחסוך בשטח דיסק".
בהצלחה…
בר זינגפר
חבראז ככה תכנסי למנהל ההתקנים: התחל>קליק ימני על "המחשב שלי">מאפיניים>חומרה>מנהל התקנים.
שם תבדקי על בקרי קול ואם יש שם סימן צהוב אז תלחצי קליק ימני על סימן ה+ ואז שם תראי איפה הסימן הצהוב וקליק ימני ואז מנהל התקן ואז עדכון מנהל התקן…
תגידי לי אם משהו קרה…..
בר זינגפר
חבראחלה תוכנה שמעתי עליה המון תודה…
בר זינגפר
חברניסיתי זאת אבל בכל זאת הבעיה לא נפתרההמחשב מזהה שמחובר צג נוסף אבל לא מציג עליו שום דבר
בר זינגפר
חברהבעיה יכולה להיות בגלל שאתה דחסת את הכונן למען חסיכת מקום בכונן הנה:
אם כך מופיע לך במאפינים של הכונן אז זה אומר שפשוט דחסת (וזה לא דבר שפוגע במחשב או בביצועיו פשוט חוסך במקום)
בר זינגפר
חברלמה שאני משקיע מזמני ומחפש תשובה לפונה ובמקום לפרסם אותה מישהו בא ומוחק אותה והורס לי את המענה וגורם לך שבזבזתי זמן יקר.?
בר זינגפר
חבראחלה אתר אפשר גם לנסות עם תוכנות שעושות את אותה הפעולה אבל האתר ממש טוב המשך כך.
בר זינגפר
חברניסית שחזור מערכת ליום לפני שזה קרה?
בר זינגפר
חברתתן את מפרט המחשב שלך.
בר זינגפר
חבראיזה תוכנה זו?תן את שמה?
בר זינגפר
חברהכנס ל http://takala.co.il/downloads.htm ומשם כנס לWINDOWS ושם התוכנה הראשונה תוריד אותה זה זה. בהצלחה.
בר זינגפר
חברלא הבנתי את הבעיה במדריך פרט בעיה.
בר זינגפר
חברתביא את הקישור למדריך שהשתמשת בו.
-
מאתתגובות